sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Syysloma + sunnuntain ulkoilut

Meillä on tällä viikolla vietetty syyslomaviikkoa. Äiti ja isä vietti lomaviikon työn merkeissä, ja pojat olivat lomalla mummolassa.

Huomenna taas arki alkaa pojillakin, ja aikainen aamuherätys päiväkotiin odottaa. Onneksi pojat ovat ihan innolla lähdössä päiväkotiin, uusia kavereita on jo löytynyt ja muutenkin; päiväkodissa taitaa kuitenkin olla ihan kivaa :)

Tänään vietettiin ulkoilupäivää, testailtiin taas lähiseudun leikkipuistoja. Onneksi ei vettä satanut, mutta selvästi huomaa että talvi alkaa olla jo tuloillaan, sää on tosi viileä. Ja jos ei pysy liikkessä niin kylmä tulee. No, tämähän ei tietenkään pojilla ole ongelmana, touhua kyllä riittää!

Mukavaa alkavaa viikkoa syyslomalaisille sekä töihin/arkeen palaaville :)6 kommenttia:

 1. Upean pirteät setit poitsuilla! :-D
  Mukavaa viikkoa teille!

  VastaaPoista
 2. Onpas ihanat setit! Onko noi hatut ja housut mistä ostetut? Meillä on sama takki ja samaa uosia haalari odottamassa ensi kevättä, ja olisi kivaa löytää jotain noin raikasta niiden kaveriksi.

  Mua myös harmittaa kun missään en ole nähnyt keltaisia rukkasia tai lämpimiä hattuja, (kengistä puhumattakaan) harmaan talvihaalarin kaveriksi.

  VastaaPoista
 3. On kyllä ihanan pirteät ulkoilusetit tosiaan :)

  VastaaPoista
 4. Vera: Hatut on tilattu Biggusta, ja keltaiset kurahousut Po.P:sta ja vihreät Reiman (ostettu varmaan pari vuotta sitten).

  Minusta kiva piristää tummia settejä kirkkailla väreillä, varsinkin näin syksyllä :)

  VastaaPoista
 5. Heissan,
  jätin aiemmin jo kommentin, mutta ei näköjään olekaan tullut perille. Kysyn samaa siis nyt:
  miten lämmin se Mini Rodinin Luton jacket on?
  Luuletko, että tarkenee talvipakkasilla?
  Olin suunnitellut kuopukselle ns. siistimmäksi talvitakiksi, tarvittaessa tosin toppahousujen kanssa ulkoiluunkin. Mitä luulet?

  Kiitos jo etukäteen!
  Leena

  VastaaPoista
 6. Leena: Eipä tosiaan ole aiemmin tullut perille, minne lie kadonnut bittiavaruuteen.. :)

  Mini Rodinin Luton Jacket on kevyesti topattu, eli enemmän kaupunkitakiksi. Ei varmastikaan riitä pakkasilla ulkoilutakkina :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)