maanantai 10. lokakuuta 2011

Päivän asut


Tänä aamuna meillä puettiin päälle uutta Metsolaa. Tykkään todella näistä Metsolan uusista velourhousuista, ihanat värit ja hyvä malli!


Fransille puetaan vielä haalari päälle niin kauan kuin kokoja riittää, nyt mennään koossa 104 cm :)


Maxilla On the road paita ja keltaiset velourhousut koossa 116 cm.
Yllättävän pirteitä poikia, kuvat on otettu ihan aamutuimaan heti seitsemän jälkeen :)

7 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää, niin pirteältä näin syksyn harmaudessa. Ovatko nuo housut yhtään väljempiä kuin Metsolan muut housut?

  VastaaPoista
 2. HeliK: Housuissa on vyötäröllä hyvin joustava resori ja nauhakiristys, hyvin saa siis säädeltyä vyötärönmittaa. Ei ollenkaan tiukka malli, kuten joissakin Metsolan housuissa on ollut :)

  VastaaPoista
 3. Kivoja kuvia :) Mua on alkanut jostain syystä houkuttaa nuo Metsolan haalarit kovasti! Mutta mietin, että ovat varmaan kuitenkin vähän vaikeita kun pissalle pitää aina päästä JUST nyt...

  VastaaPoista
 4. Toukan äiti: Meillä Frans on jo ihan omatoiminen haalareiden kanssa. Kun vetoketju on edessä, haalarit on helppo riisua :)

  VastaaPoista
 5. Ihanat noi uudet housut. Keltaista tännekin kiitos =)
  Tykkään myös ihan hirmusti metsolan haalareista. Niiden malli ei vaan ole paras pojalle jolla on pitkä selkä ja lyhyet jalat. Lahkeet on aina hirmu pitkät ja kun niistä puuttuu se kiristys. Käytetään niitä sitten aina kun ovat just sopivat. Nyt on 91cm pojalla 86 koon daisyhaalari just jalassa =)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)