sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Hallo-Kallot

Meillä ollaan tänä viikonloppuna edetty Halloween-meininkillä. Tai oikeammin sanottuna pojat ovat, me vanhemmat olemme pukeutuneet ihan tylsän tavanomaisesti..

Touhua on taas viikonlopulla riittänyt, normi ulkoilujen lisäksi ollaan käyty kaupungilla ostoksilla, ravintolassa syömässä, mummolassa, uuden kauppakeskuksen avajaisissa, ja talvirenkaatkin on jo vaihdettu.

Vaikka kaupoissa ollaan pyöritty, mitään ihmeellisempiä ostoksia ei kumma kyllä ole tehty. Suurin löytö, ainakin poikien mielestä, olivat kauan toivotut Bakuganit. Sokoksella on hyllyllinen erilaisia Bakuganeja -50%, eli jos asut Kuopiossa ja teilläkin nämä ovat ajankohtaisia, niin siellä kannattaa kyllä pyörähtää. Valinnanvaraa riittää, minusta tuntuu että pojilta kului puoli tuntia erilaisia Bakugan-pakkauksia pyöritellessä.. ;)

Mutta on niillä nyt leikittykin, Frans purki ja kasasi "ötököitä" koko loppu lauantai-päivän. Ja totesi vielä illalla, että: "Kiitos äiti, kun ostit nämä minulle. Nämä on minulle tosi tärkeitä!" Niisk, suloiset pienet pojat :)Uuden K-raudan avajaisissa. Rautakaupan tuotevalikoima on vähän lisääntynyt, Max löysi hienot siivet..

Pikku-Devilit lähdössä kaupungille. Hupparit Mini Rodini, ja takit Molo Kids


Hieno uusi Bakugan


Pojilla Mini Rodinin pääkallopaidat, jotka pojat nimesivät Hallo-Kallopaidoiksi.

Mukavaa alkavaa viikkoa!


6 kommenttia:

 1. Hauska nimi tuo hallokallopaita:)

  Tuota mini rodinin huppari olen Nikelle kanssa miettinyt, onko minkälaista mitoitusta?

  Ja se on ihme, kun kaupassa siellä lego tai bagu-hyllyllä jaksaa notkua pitkänkin ajan, mutta ei vaateosastolla ollenkaan:)

  VastaaPoista
 2. Mikä kauppakeskus sinne koti-kuopioon on avattu? Nyt neljä vuotta muualla asuneena ihan hätkähtää miten kovaa vauhtia siellä kaikki muuttuu.. Jos sinne takas vielä muuttaa niin sehän on ihan eri paikka! :D Kivampi vielä.

  VastaaPoista
 3. Katri: Ei ole kovin reilun kokoisia nämä Rodinin Devil-hupparit, vastaa paremmin kaksoiskoon ensimmäistä kokoa. Maxilla on päällä 116/122, pienemmän huppari kokoa 104/110. Ja pojathan käyttävät juurikin 116 ja 104 cm vaatteita :)

  Ninnu: Kuopio kasvaa vauhdilla, avajaisia riittää tänäkin syksynä harva se viikonloppu. Nyt avattiin Kauppakeskus Herman Särkiniemeen vanhan Junttanin tehtaan tilalle, keksittyy myymään kodin sisustuksen tuotteita :)

  VastaaPoista
 4. Onpas teillä vietetty kivaa viikonloppua =)

  VastaaPoista
 5. Voi pieniä rakkaita! Ihania ovat kun ovat niin kiitollisia noista pienistä jutuista. Liikkiksiä!

  Ja olipa tosi hyvät nuo hupparit tähän päivään! :-D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)