tiistai 5. heinäkuuta 2011

Noita-kissa

Mummon kesähoidokit sen kuin lisääntyy, tällä viikolla myös siskoni Noita-kissa on mummon hoivissa. Ja pojat ovat tietysti aivan innoissaan, kissaa hoidetaan koko ajan..

Kissaa silitellään, syötetään sille kinkkusiivuja, jahdataan sitä ja välillä myös vähän kiusataan. Ja parasta pojista on onkia kissalle kaloja!

Noita-parka yrittää aina välillä piiloutua pojilta, mutta vähän huonoin tuloksin. Helsinkiläistyneenä city-kissana Noita ei uskalla ulkonakaan lähteä kovin pitkille tutkimusretkille. Useimmiten kissan piilopaikkana on ullakolle menevien rappusten ylin porras, eli aika helppo "piilo" löytää.

Mutta kaikesta vauhdista ja kovista äänistä huolimatta pojat tuntuvat kiinnostavan Noitaakin. Usein huomaa, että kissa kulkee häntä pystyssä poikien perässä ja osallistuu leikkeihin :)

6 kommenttia:

 1. Onpas kauniin värinen tuo vaaleansininen huppari. Mistä mahtaa olla peräisin?

  Kivaa pojille, että saavat touhuta eläinten kanssa, se on arvokas asia minun mielestäni.

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo Noita-kissa! Ihan samannäköinen kun meidän keväällä paremmille jahtimaille lähtenyt Topi-kollimme. Topi vähät välitti lapsista, mutta meidän nuorikko-Väinö taas kulkee narussa jalan vieressä ja kuvittelee tottelevansa käskyä " seuraa " lenkeillä. Saa nähdä tuleeko koiran kanssa syksyllä tinkaa kumpi saa mamman jalassa kiehnätä enemmän :D

  VastaaPoista
 3. Hauskat kuvat!
  Meidän pojat hoitavat mummin mäyräkoiraa kovasti. Kun koira saa tarpeekseen hoitoa, se menee sohvan alle piiloon. Pohja on se verran matalalle, etteivät pojat pääse sinne ainakaan kovin ketterästi. Pojista ihan parasta on taluttaa koiraa hihnassa tienpätkää ees taas :)

  VastaaPoista
 4. ratja: Maxin vaaleansininen huppari on H&M:stä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)