tiistai 19. heinäkuuta 2011

Moonkids syksy 2011

Moonkidsin syksyn uutuudet ovat saapuneet Niilo Iloon! Laadukkaissa frotee-ja ribbipuuvillavaatteissa taas ihanan herkulliset värit. Käy valitsemaan oma settisi!7 kommenttia:

 1. Tuo vihreä setti on kyllä kiva!, sitä voisi miettiä meille. :)
  Muuten ei taaskaan ollut yhtään mieleistä.. Kaipaan niitä vanhoja kauniimpia väriyhdistelmiä. ;)

  VastaaPoista
 2. Vihreä on raikas ja sitä voisi harkita. Muut yhdistelmät ei oikein uppoa. Monta kertaa ihmetellyt miksi on luovuttu niistä valkoisista kanttauksista, resoreista sun muista, oli paljon kivemmat!

  VastaaPoista
 3. Minkälaista mitoitusta nuo tämän kauden Moonkidsit ovat? Etenkin housut? Minkä kokoiset kannattaa tilata 3,5-vuotiaalle n.99cm pojalle? 110cm?

  VastaaPoista
 4. Alexandra: Moonkidsit ovat samaa mitoitusta nyt syksyllä kuin keväälläkin.

  Eli huppareista kannattaa valita kokoa isompi kuin normaali vaatekoko. Paidoista oma koko (sopiva) tai kokoa isompi (vähän reilu) kuin normaali vaatekoko. Ja housut taas vastaavat hyvin kokoaan, pituutta on ihan normaalisti. Eli housuista kannattaa valita oma vaatekoko.

  110 cm housut voi olla pojallesi vähän liian reilut, ottaisin 104 cm housuista. Huppari ja paita koossa 110 cm :)

  VastaaPoista
 5. Siis uskomatonta, entinen suosikkimerkkini Moonkids on mennyt kyllä nyt ihan väärään suuntaan mielestäni.. värit on ällöjä, verrattuna vanhaan kunnon mooniin... :( surku... mut ei näistä meille mitään kiitos :)

  VastaaPoista
 6. Sama homma. Ei värit miellytä enää yhtään ja frotee oli muuttunut heikkolaatuisemmaksi jo viime mallistossa. toivottavasti ovat edes tuota froteeta vaihtaneet..
  Harmi, kun vanhojen mallistojen tuotteet alkavat olla kiven alla. :(

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommenteista! Viedään Moonkidsille palautetta eteenpäin.

  Minäkin tykkäsin entisistä valkoisista kanttauksista, mutta kyllä minun silmääni miellyttävät myös nämä uudet, kahden värin yhdistelmät. Meillä pojat löysivät heti suosikkinsa, Maxille sininen ja Fransille vihreä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)