torstai 21. heinäkuuta 2011

Cupcake talvi 2011

Nyt näitä saa myös Niilo Ilosta, Cupcaken ihanat talviuutuudet ovat saapuneet. Tervetuloa tutustumaan!

Muistathan että Niilo Ilossa kaikki yli 100€:n tilaukset aina ilman postikuluja :)25 kommenttia:

 1. Minkähän sorttinen mitoitus tuossa babyhaalarissa on? Jos vertaa vaikka T2H babybaggien kokoon 80? Mikä Cupcaken koko olisi vastaava?

  VastaaPoista
 2. Teille ei tullut vauvojen v.pun pilkkuhaalaria pienempänä kuin 80cm?

  VastaaPoista
 3. Voi kunpa olis vähän isommille pojillekin yhtä kivoja. Tuo tähtihaalari on aika tylsä tai sitten olen kyllästynyt ainaisiin tähtiin..
  Molo kidsin talvea odotellen..

  VastaaPoista
 4. Lumikettu: Vertasin T2H Baby baggien kokoa 80 cm Cupcaken vauvahaalarin kokoihin 80 ja 86 cm.

  Cupcaken 80 cm on melkein samankokoinen kuin Baby baggie, ehkä 0,5-1 cm lyhyempi. Cupcaken 86 cm haalari on taas selkeästi isompi, pituutta noin 2-2,5 cm enemmän.

  Toivottavasti oli apua :)

  VastaaPoista
 5. Marika: Vauvahaalarien koot tällä kertaa 80-92 cm. Jatkossa laajennetaan toiveiden mukaisesti :)

  VastaaPoista
 6. oi aivan taivaallinen tuo pienen pojan haalari missä tähti edessä =)
  iiks!

  VastaaPoista
 7. Kiitos mittauksista. Kyllä tästä on apua :) Pitää nyt miettiä sopiva yhdistelmä, joka vastaisi meidän tarpeita. Myös Molo Kids pyörii mielessä...

  VastaaPoista
 8. Harmaan haalari meille haluaisin osaisitko neuvoa kumpi koko 98 vai 104 olisi tytölle mikä on nyt 95cm pitkä kun en haluaisi että puku on kovin yli suuri päällä?

  VastaaPoista
 9. Tilasinkin tuon poikien babyhaalarin, mutta rupesin miettimään, että onko siinä selkäpuolella kuminauhaa, millä kiristää?

  VastaaPoista
 10. Hanna: Kyllä melkein ottaisin jo 104 cm haalarin. 98 cm olisi varmasti juuri nyt sopiva, mutta talveen on vielä aikaa ja toppapuvun käyttöikä jatkuu pitkälle kevääseen :)

  Tuuli: Vauvahaalarissa ei ole vyötäröllä kiristyssysteemiä, mutta haalari on hieman kapeampi malliltaan kuin esim. Ticketin Baby baggie. Eli en tiedä tarvitseeko välttämättä kiristää :)

  VastaaPoista
 11. Jatkan koko kyselyä: haluaisin ehdottomasti tämän ihanan sydänhaalarin 95 senttiselle neidille. MUTTA: meillä on kaapissa uusi Molo Kidsin haalari 104 cm, joka oli sovitettaessa aika iso ja pussitti. Onko CupCaken 104 cm haalari pienempi kuin Molo Kids, vai kannattaisiko ottaa CupCake 98 cm alkutalveen ja MoloKids sitten ehkä keväällä olisi sopiva. Samankokoisia ei ainakaan kannata ottaa.

  Voi itku näitä haalari pakkomielteitä, me ei oikeasti tarvittais...

  VastaaPoista
 12. Tintti08: Molon haalarit eivät ole vielä tulleet, joten en voi suoraan verrata haalareita. Mutta Ticketin haalariin verrattuna Cupcake on pienenpi, niinkuin on Molokin.

  Pituuden perusteella olisin ehdottanut 104 cm haalaria. Mutta jos Molo 104 cm oli liian iso, niin silloin varmasti kannattaa Cupcakestakin ottaa 98 cm. Huomioithan sovittaessa välikerroksen, ja sen että toppapukua käytetään usein pitkälle kevääseen saakka?

  Cupcaken haalarit ovat suuren suosion vuoksi osittain loppuunmyytyjä, mutta uusi erä on tulossa :)

  VastaaPoista
 13. Jos lapsi on nyt noin 110 cm (v. 2007 syntynyt), ostaisitko talveksi CC:n haalarin koossa 116 vai 122?

  VastaaPoista
 14. Anonyymi: Ottaisin koon 116 cm. Meidän Maxille (4,5 v, pituus 109 cm, siirtymässä vaatekokoon 116cm) on hyvä juuri koko 116 cm, lahkeissa on reiluutta suht' paljon eli menee varmasti koko talven. 122 cm on Maxille ihan jättisuuri :)

  VastaaPoista
 15. Hei!

  Paljonko Frans on nyt pitkä ja mikä koko haalarista hänelle oli sopiva? Meillä kokovalinta pitäisi tehdä 93-senttiselle tytölle.

  Henna

  VastaaPoista
 16. Anonyymi: Frans on 98 cm pitkä, ja hänelle ottaisin 104 cm haalarin. Samoin kuin Maxilla, lahkeissa on reiluutta, mutta uskon että tämä menisi koko talven.

  Tytöllesi varmastikin koko 98 cm olisi paras :)

  VastaaPoista
 17. Osaatko neuvoa, että onko ticketin vai cupcaken haalari parempi 1v, 72cm pojalle, joka on aikas tirppana vartalolta? Ja tuleeko cucaken tähti haalaria vielä lisää?

  VastaaPoista
 18. Anonyymi: Cupcakea olen tilannut lisää, pitäisi tulla myös tähtihaalareita :)

  Cupcake on hieman pienenpää ja kapeampaa mitoitusta kuin Ticket, eli siinä mielessä voisi olla parempi "tirppanalle" :)

  VastaaPoista
 19. Kiitos:) Osaatko sanoa, että milloin tilaus saapuu? Ja sitten onkin sen koon pohtiminen.. Eilen mittailin poikaa ja tällaisia mittoja sain: niska-haara 35cm, haara-lahje 24 ja kainalo-hiha 20cm. Onkohan 86cm ihan jätti? Tytölle mietin ticketin baggieta..olisiko 104cm hyvä 96cm tytölle? Miten leveä se baggien haalari on rinnan ympäriltä?

  VastaaPoista
 20. Cupcaken baby mallin ja ticketin baby baggien mittoja olisin tiedustellut. Eli onko tuo cuppiksen 92 millaista mitoitusta jos baby baggieen 92cm vertaa? Tyttö nyt noin 85cm, täyttää marraskuussa 2v ja talvihaalarin koko nyt aivan hakusessa!

  VastaaPoista
 21. Piti vielä myös kysyä onko teillä tuota isojen tyttöjen tumma sydänhaalaria koossa 92cm ja millaista mitoitusta se on? Verrattuna siis noihin edellisiin malleihin joista kirjoitin =)

  Kiitos jos pystyt auttamaan niin, osaan laittaa oikeanlaisen tilauksen ;)

  VastaaPoista
 22. Anonyymi: Cupcaken baby malli on tosiaan hieman pienenpää mitoitusta kuin Ticketin Baby Baggie, pituudesta noin 1 cm lyhyempi ja leveydeltään kapeampi malli. Mutta ei siis kovin suurta eroa. 85 cm tytölle ottaisin molemmista 92 cm haalarin, silloin menee todennäköisesti hyvin koko talven :)

  Isompien yksivetoketjullisessa mallissa mittasuhteet ovat vähän erilaiset kuin babymallissa, isompien haalarissa niskahaara on suhteessa pienempi ja haaralahje-mitta taas suurempi. Isompien malleissa koot ovat reilumpia sekä Ticketissä että Cupcakessa. Tässä isompien haalarista ottaisin Cupcakesta kokoa isomman haalarin kuin Ticketistä.

  Anonyymi: Voi kyllä olla, että 72 cm pojalle 86 cm haalari on jo liian reilu..Melkein ottaisin 80 cm. 96 cm tytölle ottaisin Ticketin Baggiestä koon 98 cm, koska nämä isompien haalarit ovat reilumpia kuin Cupcake. Esim. meidän 98 cm Fransille Ticketin haalari tulee koossa 98 cm, kun taas Cupcake saisi olla 104 cm.

  VastaaPoista
 23. Tuleeko Cuppiksen pienten tähtihaalareita teille vielä lisää? Poikani on 1 v 7, mutta pituutta kuukausi sitten neuvolassa 79 cm ja muutenkin hoikka tapaus. Menisköhän 80 cm vai otanko suosiolla 86 cm haalarin? Merkkinä olisi siis Cupcake tai Molo Kids.

  VastaaPoista
 24. Anonyymi: Näillä näkymin Cuppiksen haalareita ei ole tulossa lisää, niitä nimittäin jo tuli extra-erä :)

  Ottaisin kyllä 79 cm pitkälle jo 86 cm haalarin :)

  VastaaPoista
 25. Moikka. Onko cupcaken ja racoonin välikausitakeissa mitoituksessa eroa. Tyttöni on nyt n. 85cm ja mietin, että ostanko hänelle välikausitakin koossa 92 vai 98. Toivoisin, että takki menisi vielä keväällä ja ehkä syksylläkin. Kiitos :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)