sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Laivoja katselemassa

Satamassa on kiva käydä. Siellä on paljon isoja laivoja pojille katseltaviksi, kiva merihenkinen leikkipuisto ja katujunakin huruuttaa sataman kautta aina tunnin välein.

Risteilylle ei olla vielä poikien kanssa uskaltauduttu (todennäköisesti nimittäin koko Vauhtivekarat-perhe polskuttelisi Kallavedessä..), mutta varmaankin nyt asuntomessuille mennessä täytyy ottaa riski ja kokeilla laivakyyditystä. Kuinka moni teistä lukijoista tai kanssablogisteista on tulossa Kuopioon asuntomessuille?

Itse olen innokas asuntomessuilija, mutta nyt lasten ollessa pieniä muutamat messut ovat jääneet välistä. Ja todennäköisesti jäisivät vielä tänäkin vuonna, mutta sattuvat nyt olemaan kotikaupungissa niin helpottaa huomattavasti osallistumista.


Tässä pojat leikkimässä satamassa, tai lähinnä kiipeilemässä joka paikkaan.. ;)6 kommenttia:

 1. Tosi upea puisto!

  En ole vielä koskaan ollut asuntomessuilla, en edes silloin kuin olivat omassa kotikaupungissa! Tyttö kun oli muutamaa kuukautta aikaisemmin syntynyt enkä saanut lähdetyksi.

  Nyt työkaverini on rakennuttanut itselleen talon Kuopion messualueelle, joten voisi ihan senkin takia lähteä messuilla käymään! Jos vaan omilta muuttopuuhilta ehdimme...

  VastaaPoista
 2. Kivoja kuvia jälleen pojista! Meiltä löytyy myös nuo ihanat tähtifarkut. Ihan ikävä tulee noita maisemia, kun kuvista katselee =)

  Me tullaan varmasti käymään asuntomessuilla!! Tosin lapset taidetaan jättää mummolaan siksi aikaa, jotta saadaan rauhassa kierrellä ja katsella :)

  VastaaPoista
 3. Ai messut olisi nyt niin lähellä, voi taitaa silti jäädä väliin..
  Nuo tähtifarkut on kyllä tosi kivat, meillä on ne 104cm jemmassa kanssa ja olenkin nyt miettinyt että joko voisin kaivella Emilille (n.98cm) käyttöön.. Missä koossa teidän pojilla on nuo?

  VastaaPoista
 4. Hei, kivat kuvat poikien puuhista! -Tiina

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia :)
  Nuo tähtifarkut on meidän pojan lempparit, harmi että ovat jäämässä kohta pieneksi. Olen yrittänyt kissojen ja koirien kanssa metsästää seuraavaa kokoa mutta turhaan :/

  Asuntomessuille ei varmaan olla tulossa, vaikka kiva olisi käydä. Silloin kun messut olivat täällä meillä päin (Kotkassa) niin pyörähdettiin, mutta se oli aikaa ennen lapsia se...

  VastaaPoista
 6. Minustakin nuo tähtifarkut ovat ihan huiput! Maxilla on koko 104 cm ja Fransilla 92 cm, eivät ole kovin reilua kokoa..

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)