tiistai 16. maaliskuuta 2010

Fransin välikausi

Nyt onkin hyvä aika pyöritellä välikausivaatteita, kun aamulla pakkasmittari näytti miinusta yli 20 astetta. Kalenterin mukaan pitäisi jo kevään alkaa tulla, mutta ilmat ovat kyllä jotain ihan muuta..

Tänä vuonna olen kerrankin ollut ajoissa näiden välikausivaatteiden suhteen, melkein kaikki on jo hankittu. Normaalisti olen ihan mattimyöhänen, alan haalia vaatteita vasta sitten kun ne pitäisi saada jo päälle :)

Tässä Fransin välikautta, näillä mennään sekä kevät että syksy:


Ruskea Ticketin Plain rain w. fleece on vanha, koko 86 cm menee vielä hyvin. Vihreä takki H&M, myös koko 86 cm. Vähän kokoeroa tuohon Tickettiin.. Limenvihreät hanskat Reimatec, trikoopipo Kimperi, fleecelepakkohattu UNQ ja kengät Kavat.

Turkoosi/ruskeaan ei ilmeisesti kyllästy koskaan.. Sama Plain rain kuin äskeisessä kuvassa, UNQ dinohattu vanha, Kimperin minttusuklaa-piposta piti ottaa L-koko. Hanskat Jonathan, sadehousut ja sadehanskat Reima. Sokkarin naperopäiviltä löytyi Eccot -50%. Varsinaisesti talvikengät, mutta sen verran ohuet, että yleensä näillä mennään pitkälle kevääseen.



Ticket to Heaven tähtihaalari blue star, neulepipo Polarn o. Pyret, trikoopipo puolukkapallo Kimperi, sadehattu ja hanskat H&M. Sadejutut näyttävät kuvassa jotenkin oranssinpunaisilta, mutta ovat kyllä luonnossa ihan punaiset. Kengät Vikingin goret. Tähän settiin haussa vielä punaiset välikausihanskat.


Sitten kaupunkisetti tai kuivankelin setti (takki vettähylkivä, ei vedenpitävä). Villervallan takki ja Didrikssonin housut, hatut Villervalla ja kengät samat Vikingit. Takkia on tarkoitus käyttää kaupunkitakkina myös ihan farkkujen kanssa. Hyvä olla yksi siistinpi setti, ettei tarvitse lähteä kuraisissa vaatteissa kyläilemään :)


Kesän sadekeleille ja viileämmille ilmoille (näitähän suomen kesästä yleensä löytyy) Ticketin Plain rain (ilman fleeceä), Kimperin pipo ja samat Kavatit kuin aiemmin.

25 kommenttia:

  1. Todella kauniit setit teillä! Kyllä noilla passaa sitä kevättä odottaa;-) Eiköhän nämä pakkaset hellitä vappuun mennessä..?

    VastaaPoista
  2. Onpas tosi kivan näköisiä settejä! Asusteet ovat aivan namusia.

    Asun itse maassa, jossa lapset puetaan puistoleikkeihinkin siten, joita Suomessa kutsutaan kauppavaatteiksi. Kura- ja sadepuvut ja haalariasut ovat lähestulkoon tuntematon käsite. Löysin hiljan tämän suomalaisen lastenvaateblogimaailman, ja nyt olen aivan ihastunut "kunnon" ulkovaatteisiin. Anopin luona onkin nyt odottamassa meitä + kesää sulta tilatut plain rain + kimperit. Ovat kuulemma just niin ihanat kuin kuvissa. Tuskin maltan odottaa ulkoleikkejä pikkuneidin kanssa! :)

    VastaaPoista
  3. Mizumi: Kunnon ulkovaatteet on kyllä hyvä olla olemassa, helpottaa sekä lapsia että äitiä. Ja äidistä on tietysti mukava, kun ovat vielä hyvännäköisiä :)

    VastaaPoista
  4. Tosi kivoja! Varsinkin nuo ihanan värikkäät asusteet! =D

    VastaaPoista
  5. Kiva kun sinäkin laitoit teidän välikautta esille, tuossa onkin vaikka mitä ihanuuksia. :o)

    VastaaPoista
  6. Oi ei onpa ihania värejä. Meillä on lähes kaikki hankkimatta....buuh jos lauantaina yrittäis käydä shoppailemassa.

    VastaaPoista
  7. Voi miten kivoja värejä teilläkin välikauteen! :) Toimiiko teillä nuo kaksiosaiset puvut hyvin myös ulkoleikeissä? Itselläni on kaksiosainen puku harkinnassa, mutta olisiko haalari kuitenkin kätevämpi? Kuulen mielelläni kokemuksia kaksiosaisesta taaperolla/leikki-ikäisellä! :)

    VastaaPoista
  8. Ihania asuja ja juuri sopivasti.:) Punaisia rukkasia olen nähnyt ainakin "halpa-halleissa" (robbari, tarjoustalo yms.).

    Minäkin oisin halunnut meille tuon villervallan takin, mutta meille tuli jo se cuppiksen tähtitakki, joten eiköhän se riitä.;)

    VastaaPoista
  9. Hei piti vielä tännekkin tulla kommentoimaan, että kiitos NiiloIlolle älyttömän nopeasta toimituksesta! Ihanaa kevään jatkoa teidän perheelle:)

    terkuin. vakkarilukija Laura

    VastaaPoista
  10. Henna: Meillä nuo Ticketin kaksiosaiset puvut toimivat tosi hyvin. Puvuissa olevat henkselihousut nousevat niin korkealle ja vyötärön kohdalla on vielä kuminauhakiristys, ettei ole vaaraa että lapsi olisi selkä paljaana tai että lunta/vettä menee takin ja housujen väliin. Haalarissa on plussaa nopeampi puettavuus..

    Helmi: Minäkin mietin ensin Cupcakea, mutta loppujen lopuksi meille sopii paremmin nuo vähän kirkkaammat värit. Kiitos hanskavinkistä :)

    Laura: Kiitos ja mukavaa kevättä myös teille :)

    VastaaPoista
  11. Hei, meilläkin tykätään Ticketin setistä! Kivoja settejä teillä valmiina poitsulle. Kun vaan alkaisi kevät oikein kunnolla nyt! Juuri laitoin meidänkin välikautta esille Adéan blogiin! -Tiina

    VastaaPoista
  12. Valloittavia settejä Fransilla!
    Iki turkoosi-ruskea fanina mulle kolahti myös noi ruskea-vihreät,aivan ihania kerrassaan :)

    VastaaPoista
  13. Alin on lempparini. Ruskeaan on NIIN ähky! Turkoosia näkee paljon pojilla, violetti on just rok!=)

    VastaaPoista
  14. Jarna: Minustakin tuo violetti on mukavan "uuden" näköinen, tosi kaunis väri ja sopii hyvin pojille :)

    VastaaPoista
  15. Tosi kivoja settejä! ja siellähän se samanlainen tähtitakki tosiaan on =) Ihana!

    VastaaPoista
  16. Kauniita settejä ja yhdistelmiä katsellessani ajattelen, et tarviiko yksi lapsi todella välikauteen tällaisen määrän vaatteita? Setit ovat kauniita ja hienosti yhteensopivia, mutta minulle herää ajatus, että onkohan tässä vähän liikaa?! Itsestäni tuntuu, että puen tuolla määrällä kaksi lasteni. Vai onko tässä blogin pitäjällä 'taka-ajatuksena' luoda lukijoille mielikuva, että tekin tarvitsette tämän kaiken, ei muuta kuin tilaamaan...

    Meillä on pärjätty aina erinomaisesti yhdellä hyvällä välikausisetillä + kaupunkitakilla. Mitäs mieltä muut on?

    VastaaPoista
  17. Minkä kokoiset on nuo reiman kurahousut ja rukkaset? Ja paljonko pojalla on mittaa? :)

    VastaaPoista
  18. Reippaita settejä reippaalla pojalla :)

    VastaaPoista
  19. Kauniita settejä. Rukkasfriikkinä iskin silmäni heti noihin Reimatecin limen värisiin;), tuo väri puuttuu meidän valikoimista, eivät taida olla tämän vuoden värejä? Viime keväänä ostin Jonathanin limenväriset, mutta ne ei jotenkin sovi malliltaan.

    VastaaPoista
  20. Ja mä en ole saanut vielä mitään aikaiseksi...kaikki välikausijutut on ihan hakusessa vielä.

    VastaaPoista
  21. Aivan loistavia settejä! Tosi kivasti olet yhdistellyt värejä!

    VastaaPoista
  22. Jussi: Jokainen hankkii sen verran välikausivaatteita, kun tarvitsee. Meillä ulkoillaan paljon, joten tämä määrä on hyvä :)

    Anonyymi: Fransille otin Reiman kurahousut koossa 92 cm, koska on tarkoitus pärjätä näillä myös syksy. Fransin pituus oli viime mittauksessa 84 cm, mutta on siitä varmasti vähän jo kasvanut :)

    Oliviah: Limet Reimatecin hanskat löysin Huutiksesta uutena, niitä taitaa olla siellä vieläkin :)

    VastaaPoista
  23. Tosi kivoja settejä kaikki. =) On toi tähtihaalari vaan hieno. :D

    VastaaPoista
  24. Ihania settejä!

    Minä olisin vuorostani kysellyt villervallan mitoituksesta, kun itsellä ei vielä ole mitään kokemusta merkistä, enkä ole takkeja nähnyt livenä. Onko kuinka reilua mitoitusta?

    VastaaPoista
  25. Nanna: Villervallan takit vastaavat kyllä hyvin kokoaan, mieluummin ovat reiluja kuin niukkoja.

    Fransin takki on kokoa 92 cm (Frans käyttää normaalisti vielä pääsääntöisesti 86 cm ja osittain 92 cm) ja on kyllä aika reilu, parempi varmaan syksyllä kuin nyt keväällä. Kuvassa hihat käännetty, näin meinattiin käyttää nyt keväällä :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)