keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

LISÄERÄ MOONKIDSIÄ

Onnistuin vielä saamaan lisäerän Moonkidsin suosittuja kevätmalliston vaatteita, kaikki mallit ja koot ovat nyt kaupassa esillä. Jos sinulta on jäänyt jotain puuttumaan, nyt pikaisesti tilaamaan :)


Mini Rodinin ja Kameleont Designin toimituksia odotellaan vielä, molemmat ovat jo matkalla. Onneksi kuljetusalan lakko loppui heti alkuunsa, niin toivottavasti ei ehtinyt paljon sotkea pakettien toimitusaikoja :)

5 kommenttia:

 1. Moonkidsit on kyllä parhaita - suosittelen!

  Edellisen postauksen käärmeleggarit voisin kuvitella meille =D,mutta nuo Shampoodlen kesäasut on ihan pöljät, lisöksi niistä tulee mieleen miehen kotimaan 'kansallispuvut' - pitää joskus laittaa vertailukuvat...

  Milloin mini rodinit tulee? Onko sulla tietoa?

  VastaaPoista
 2. Mini Rodinit on luvattu tämän viikon lopulle, jos ei vain kuljetusalan lakko sotkenut tilannetta. Ilmoittelen kyllä heti, kun saapuvat. Ja pakkaan kaikki ennakkotilaukset "urakoimalla" :))

  VastaaPoista
 3. No, tuskin me vaatepulaan ehditään joutua... Tahtois vaan nähdä ne livenä...

  VastaaPoista
 4. Nyt en enää voinut vastustaa kiusausta, kun nämä tuntuvat loppuvan joka paikasta... Vadelmanpunainen froteemekko on käynyt ostoskorissa jo niin monta kertaa, mutta aina sieltä peruuttanut. Nyt, kun lopulta löysin samasta paikasta mekon ja siihen raitapaidan, oli ihan pakko sitten jo tilata. Kiitos jo etukäteen :).

  NiiloIloa olen fanittanut jo pitkään, vaikken ennen olekaan tilannut.

  -Ralla

  VastaaPoista
 5. Pakko oli tilata keltasia huppareita, housuja, paitoja... Ihania! Kesää odotellessa :)

  -Saara

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)