keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Onkos keväthatut jo hankittu?

Säätiedotus lupasi viikonlopulle ihan mahtavaa lämpötilan nousua! Tänne Kuopion seudulle jo lauantaiksi lähes nollakeliä ja siitä sunnuntaiksi vielä lämpenee. Kylläpäs tuntuukin mukavalta tämän pitkän pakkasputken jälkeen :)

Kimperiltä tuli juuri sopivasti iso pipotoimitus, täydennystä suosittuihin trikoopipoihin. Jos teillä ei vielä ole keväthattuasiat kunnossa, niin tee tilaus nyt. Kaikki tänään ja huomenna torstaina klo 16 mennessä tilatut ja Checkoutin kautta maksetut pipotilaukset toimitetaan vielä torstain lähtevän postin mukaan. Eli Postin lupauksen mukaisesti, 96%:sesti kolahtaa postilaatikkoon jo perjantaiksi.

Sitten vain toivotaan, että todellakin ilmat lämpenevät ja päästään testailemaan uusia välikausivaatteita (edes pipoa kypärämyssyn kanssa..)

Vihreäraita

Limepallo

Vadelmasuklaa

Minttusuklaa

Luumupallo


Yläkuvassa Frans testailee Kimperin minttusuklaa-pipoa ja monsteri-kumppareita. Välikausiasuna näyttää olevan Lindexin unihaalari ;)

7 kommenttia:

 1. Kimperin pipot on kyllä kivoja, meilläkin on niitä pari. :)
  Hasukat nuo teidän pojat tuossa edellisessä postauksessa, ihan kuin meillä tuo sohvalla möyhintä. :D

  VastaaPoista
 2. Onko nuo joustofroteiset lämpimämpiä kuin trikoopipot? Millaisella ilmalla mitäkin "mallia" voisi käyttää?

  VastaaPoista
 3. Meillä on hattuja aivan liikaa, mutta kaikki ovat kyllä hankittu rakkaudella ; ) Tänä talvena on kovimmassa käytössä olleet Tintun murut ja Ticketin paksut yksiväriset pipot. Toivottavasti viikonloppuna päästäisiin käyttämään myös niitä muita ; )

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: joustofroteiset ovat tosiaan lämpimämpiä kuin trikoiset. Joustofroteista olen käyttänyt kypärämyssyn kanssa leudolla talvikelilläkin. Varsinaista tuulensuojakangasta pipoissa ei ole joten kovin tuuliselle säälle kannattaa valita talvihattu :)

  VastaaPoista
 5. Venyykö Kimperi-trikoopipo enemmän kuin joustofroteinen? Meillä on tytöllä joustofroteepipo kokoa L ja on just sopiva, melkein pieni. Päänympärys on n 52 senttiä. Katselin trikoopipoja Niilo Ilon puolelta ja trikoisen voisin tilata. Riittääköhän L-koko vai pitääkö ottaa alle 3-vuotiaalle aikuisten koko?!?!!!?

  VastaaPoista
 6. Haituva: Kimperin pipoista kannattaa ottaa reilu koko. Joustofroteinen on venyvämpi ja vastaa paremmin kokoaan kuin trikoiset (varsinkin pallokuosi on aika "jämäkkää" trikoota).

  Meidän Maxin (3v) päänympärys on 50 cm ja koko L sopiva. Jos teillä päänympärys on 2 cm enemmän ja joustofroteisessakin L-koko juuri sopiva, niin ottaisin kyllä trikoisen koon XL. Vaikka se ohjeellisesti on aikuisille, niin kyllä sitä pääasiassa lapsille ostetaan :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos tiedoista! Laitan tilauksen, kun on paremmin aikaa. Ja XL otetaan. Kiva kuulla, että muutkin lapset käyttää XL:ää :). Mietin jo, että onko meidän tyttöraukalla ikäisekseen tosi iso pää, vaikkei siltä näytäkään :).

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)