sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Dinojen paluu

Vietettiin eilen kaupunkipäivää. Ja koska pakkasmittarin lukemat olivat tippuneet jo nollan tuntumaan, niin laitettiin pojille jo välikausipuvut päälle. Olipas mukava pukea jotain muuta kuin toppapukuja!

Tosin nuo T2H:n Plain rainit on varustettu fleecellä ja alle puettiin vielä villapuvut, ja päässä pojilla on UNQ:n dinohattujen lisäksi kypärämyssyt. Eli loppujen lopuksi tosi lämmin varustus, kaupunkipäivään jopa liiankin kuuma..

Kaupungilta tehtiin vielä viimeisiä hankintoja välikauteen. Nyt alkaakin välikausihankinnat olla meillä hoidettu, postin kautta odotellaan vielä muutamaa lähetystä. Paljon pitää uutta hankkia, melkein kaikki ovat käyneet pieneksi viime syksystä.. Ja Maxin vanhat on Fransille vielä liian suuria.

Huutonettiin olen kohteita jo lisäillyt ja parin päivän sisällä tulee vielä vähän lisää. Aika paljon sisävaatetta, mutta jotain välikauttakin on myynnissä/tulossa myyntiin.


Ennen kaupungille lähtöä ehtii vähän leikkiä pihassa..


Fransilla Ticket to Heavenin ruskea Plain rain w. fleece koossa 86 cm ja Maxilla sama puku koossa 98 cm. Molemmilla UNQ Dinohatut.

Ja vielä Fransin iloinen virnistys tähän loppuun :)

7 kommenttia:

 1. Kivat asut pojilla.:)

  Kyllä se kevät sieltä vielä tulee, täällä on tänään +2astetta ja eilen satoi vettä.:)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa kun alkaa lämpiämään ja saa jo laittaa vähän kevyemmin päälle!! :)
  Ihanat välikausi puvut pojilla!! Nuo ticketin ulkovaattet on kyllä tosi kivan näköisiä!! :)
  Ja nuo pipot on ihan ylisöpöt!!

  VastaaPoista
 3. Ihanat asut pojilla ja ihanan iloinen meininki.. :) Mukavaa kun lumet alkavat sulamaan ja räystäiltä tippuu vesi, mutta taitaa mennä vielä tosi tosi kauan ennenkuin on kevät. On meinaa niin paljon tuota lunta!

  Ps. laitoinkohan mä sulle silloin ne mun osoitetietoni koskien sitä arpajaispalkintoa??? En nimittäin yhtään muista.. :)

  VastaaPoista
 4. Hei Hanna! En ole vielä saanut osoitetietojasi enkä toivettasi koskien arpajaispalkintoa. Palkinnot täällä odottelevat :)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana tuo turkoosi Dinohattu ruskealla harjalla! ;) Oispa kyllä niiiin hyvä ton plain rainin kaa =)

  VastaaPoista
 6. Ihanat sövyt kyllä nää ruskean ja turkoosin yhdistelmät.Ja kivat dinohatut!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)