keskiviikko 14. toukokuuta 2014

SUOMI DESIGN VIIKKO -20%

Niilo Ilossa vietämme 14.5.-20.5. SUOMI DESIGN viikkoa, jolloin saat -20%:n alennuksen kaikista kotimaisista merkeistämme: Papu, Gugguu, Aarrekid, Metsola, Pim Pam ja Nosh Organics. Tarjous on voimassa verkkokaupassa ja Kuopion myymälässä.

Niilo Ilo on kokonaan kotimainen verkkokauppa/myymälä, ja meille on myös tärkeää toimia jälleenmyyjänä laadukkaille kotimaisille merkeille, jotka ovat ekologisia, turvallisia ja vastuullisesti valmistettuja.
Valikoimamme kotimaisten merkkien vaatteet suunnitellaan kokonaan Suomessa ja valmistetaan Suomessa, Virossa, tai muun Euroopan alueella jolloin työ- ja tuotanto-olosuhteet pystytään valvomaan. Vaatteiden valmistuksessa ei käytetä lapsityövoimaa, lyhyillä kuljetusmatkoilla ei synny suuria kuljetuskustannuksia taikka ympäristöpäästöjä.

Vaatteet ovat saaneet ÖkoTex-hyväksynnän. Öko-Tex varmistaa etteivät tuotteet sisällä aineita, jotka voivat olla vaaraksi lapsen terveydelle. Tämän lisäksi se on tuotteiden ekologisuudesta kertova standardi.
Pääosalla vaatteista on myös GOTS-sertifikaatti. GOTS on laaja ekologisuuden ja eettisyyden sertifikaatti, joka kattaa koko tuotantoketjun prosessin luonnonmukaisesti lopulliseen tuotteeseen saakka, ihmisten ja eläinten hyvinvoinnin huomioiden. Standardi takaa, että kankaat on valmistettu vähintään 95 % ekologisesta materiaalista ja että tuotanto on toteutettu ympäristöä säästäen sekä sosiaalista vastuuta kantaen.

Suurin osa kotimaisten valmistajien vaatteista on valmistettu luomupuuvillasta. Luomupuuvillan viljelyssä ei käytetä kemiallisia lannoitteita tai torjunta-aineita. Näin valmiissakaan tuotteessa ei ole lapsen terveydelle haitallisia aineita. Luomupuuvillan viljely takaa myös paremmat työolosuhteet puuvillapeltojen työntekijöille.
Tue kotimaista osaamista, valitse suomalaisia vaatteita suomalaisesta verkkokaupasta!

Tervetuloa NIILO ILOON tyylikkäille, laadukkaille ja turvallisille Suomi-ostoksille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)