perjantai 9. toukokuuta 2014

SAMANLAINEN VAI ERILAINEN?


Meidän poitsut on usein samanlaisissa vaatteissa. Ei välttämättä siksi, että äiti tykkäisi yli kaiken samistelusta, vaan monesti käytäntö on opettanut että samistelu on vain se helpoin vaihtoehto.
Viimeksi tänä aamuna poikien kanssa neuvoteltiin, välillä jo varsin kovaäänisesti, kumpiko laittaa saman paidan keltaisen ja kumpiko sinisen version. Yritin nimittäin luopua samistelusta (ainakin värien suhteen) ja ostin paidasta sinisen Fransille ja keltaisen version Maxille.

En tietenkään ottanut huomioon, että Max ei nyt yht’äkkiä tykkääkään keltaisesta, vaan paidan olisi pitänyt olla ehdottomasti sininen..

Fransille kyllä kelpaisi molemmat värit, mutta Maxin keltaisessa paidassa on vähintään 20 senttiä liikaa mittaa hihassa. Tämä ei siis mene edes ”äiti otti vähän kasvunvaraa-paitana” J
Yleensä meidän pukeutuminen on ihan sopuisaa, mutta en tiedä mikä juuri näissä paidossa on vikana. Eikä tämä ollut edes ensimmäinen taistelu näiden paitojen kanssa, muistan että ennenkin on neuvoteltu keltaisen/sinisen paidan käytöstä.

Ja lopulta päädytty, niin kuin tänäkin aamuna, kaivamaan kaapista uudet vermeet. Ja sitten samiksina on taas kivaa! J
Kuvissa pojilla Gugguun hupparit, Metsolan t-paidat ja Name It farkut.

Mukavaa viikonloppua!

5 kommenttia:

 1. Mutta on se vaan niiiiiin suloista se samistelu... :)

  Kyllä on komeat pojat ja tyylikkäät vaatteet! Miten noi Gugguun hupparit onkin niin hienoja.

  VastaaPoista
 2. Ainahan se toisen oma on parempi :D Mä olen kanssa todennut, että helpointa kun ostaa aina kaksi samanlaista pillimehua, jugurttia, tikkaria jne.. Muuten kyllä molemmat haluaisi sen saman!

  Mukavaa viikonloppua!

  ps. ihanat asut!

  VastaaPoista
 3. Ihanat asut! :) Meillä on ollut pojilla vaan yhdestä vaatteesta tinkaamista, onneksi, yleensä pukevat sopuisasti mitä äiti valitsee :)

  VastaaPoista
 4. Mä tykkään tosi paljon noista Metsolan uusista kuoseista!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)