sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Tontun apulaiset ja joulupaketit 2013

Meidän Joulu on valmis, kaikki lahjat on hankittu ja paketoitu! Koska Joulupukilla on tunnetusti kiire tähän aikaan vuodesta, hän oli jo toimittanut meille vanhemmille etukäteen paketoitavaksi osan lahjoista. Saimme siis toimia tonttuina, mikäs sen mukavampaa, kyllähän me mielellään Joulupukkia autetaan :)
Tässä meidän tämän vuoden paketit, sekoitus punaista ja valkoista + ripaus mustaa sekaan. Pääosaan lahjoista käytin Ikean punavalkoraidallista paperia, josta tein lopuksi myös vinoraitaisen taulun. Koska pakettikortit jäi hankkimatta, nimet paketteihin tein Dymolla. Tuon ihanan itsetehdyn joulukuusen sain lahjaksi.

Kivan Jouluinen tunnelma, kun paketit ovat jo olohuoneessa. Mukavaa päivää :)

8 kommenttia:

 1. Kauniita paketteja :)! Mun täytys alkaa kasata joulukuusta ihan pian. Pientä stressiä aiheuttaa se, mihin se tänä vuonna mahtuu sillä tietokonepöytä on vallannut kuusen vanhan paikan :)

  VastaaPoista
 2. Kauniit paketit.
  Meidän taloudessa ei kyllä uskalla jättää paketteja odottamaan kuusen alle :)

  VastaaPoista
 3. Todella tyylikkäät paketit! Hyvää joulua teille.

  VastaaPoista
 4. Hienot paketit! Meilläkään ei kyllä uskaltais jättää paketteja esille. :D

  VastaaPoista
 5. Voi miten kauniita paketteja!ihanaa joulua koko perheelle!

  VastaaPoista
 6. Meillä suurinosa lahjoista käärittiin myös tuohon Ikean paperiin :). Se on kivan raikasta ja jouluista, mutta rullan lopun voi hyvin käyttää myös muina vuodenaikoina. Ja mulla muuten piti kans tehdä marianneraitainen taulu joulusomisteeksi :D! Mutta johonkin on jäänyt tekeminen, vieläköhän ehtisi..

  VastaaPoista
 7. Söpöjä paketteja!

  Rauhallista joulua koko perheelle! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)