keskiviikko 27. marraskuuta 2013

THE BRAND PARKA VS. MINI RODINI PARKA

Poikien kaikkien aikojen suosituin takki on ollut Mini Rodinin Lincoln parka, TÄMÄ. Harmillisesti takit kävivät pieneksi ja ne on jo kotiutettu Huutonetin kautta uusille omistajille.
Mini Rodinilla ei tänä vuonna ihan vastaavaa takkia ollutkaan, mutta The Brandin mallistosta löysin takille haastajan. The Brandin musta parkatakki on samanlaista, vähän vahamaista kangasta kuin Mini Rodinin parkatakki. Ja myös malli on hyvin samanlainen, poikkeuksena The Brandin parkatakissa on hupussa ja kauluksessa kiva teddykarvavuoritus.

The Brandin takissa on myös mukava, istuva malli. Fransilla on takista koko 6 v (116/122 cm) ja Maxilla koko 8 v (122/128 cm). Max on 122,5 cm pitkä ja käyttää kokoa 128 cm. Frans on siirtymässä käyttämään kokoa 122 cm ja on pituudeltaan 115,5 cm.
The Brandin koosta voikin sanoa, että nuo ikäsuositukset eivät välttämättä vastaa hyvin kokoaan.  Mutta nämä senttikoot taas ovat hyvin totuuden mukaisia, sama juttu myös sisävaatteissa.

Niilo Ilossa avataan pian perinteinen Joulukalenteri, jossa totuttuun tapaan on luvassa huimia, lähes päivittäin vaihtuvia tarjouksia usealta eri merkiltä. Ensimmäisen luukun takaa paljastuu ihana The Brand hienolla tarjouserällä!  Maltetaankohan tänä vuonna odottaa joulukuun 1. päivään saakka..?

3 kommenttia:

Kiitos kommentistasi :)