lauantai 12. lokakuuta 2013

SKI RESORT SOVITUSKUVIA

Minusta tämän talven ehdottomasti paras toppapukukuosi/väri on Molo Kidsin ski resort. Vaikka en mikään laskettelija olekaan, ihastuin tähän kuosiin heti alkuunsa ja ihan täysillä. Ja meidän perheessä siitä tykkää kaikki, myös mies ja lapset.
Joten tänä talvena ei tarvinnut neuvotella väreistä, vaan ihan yksissä tuumin meidän molemmat pojat kulkevat alppikuosissa tämän talven. Myöskin haalareille pojat sanoivat ehdottoman ein, joten nyt ollaan sitten kaksiosaisissa puvuissa. Henkselit meillä on näihin setteihin vielä varattuna.

Kuvissa sovitusmallina Max 6 v 8 kk, pituus122,5 cm. Kaikki topat ovat kokoa 128 cm, näillä mennään hyvin koko talvi.
Hattuina meillä on ihana Molo Kidsin karvahattu, jossa on myös ski resort kuosi. Sekä Pim Pamin harmaa tupsuhiippis ja Name Itin snow-hattu. Hatut ovat mukavasti kaikki vähän erilaisia, joten asujen ilmettä saa niillä hyvin muutettua. Niitä on hyvä myös vaihdella sään mukaan, karvahattu pakkasille, Pim Pam siihen välille ja Name It hattu leudoimmille keleille.
Mukavaa lauantai-iltaa :)

11 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä tosi kiva kuosi! Ja varsinkin noin kaksiosaisena, jossa toinen osa yksivärinen, toimii tosi kivasti :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, tuo Molon parkatakki sopii hienosti alppihousujen pariksi :)

   Poista
 2. Hienot on kamppeet ja älyttömän hienoa poseerausta, wau! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Max viihtyy hyvin kameran edessä ja kaikki asennot tulevat ihan luonnostaan. En ole näissäkään kuvissa poikaa mitenkään ohjeistanut, ainoastaan räpsinyt kuvia :)

   Poista
 3. Aivan ihana toi denim parka!!! Ja toi ski resort olis ihana oranssin kanssa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin olisikin, Ticketin oranssit toppahousut kävisivät settiin tosi hyvin :)

   Poista
 4. Mä alan myös pikkuhiljaa lämpenemään tälle kuosille =)

  VastaaPoista
 5. Tämä kuosi on vähän jakanut mielipiteitä, osa tykkää heti ja osalle tama on liian kirjava, joku on puhunut liiasta "kasarihenkisyydestä". Mutta minusta tama oli heti ihan ykkönen :)

  VastaaPoista
 6. Mulla tämä kuosi iski kanssa ja onneksi pojat tykkäsivät myös, itse saivat valita ja kuopukselle tuli haalarina ja keskimmäiselle takki ski resort-kuosilla, äiti tykkää :) Tässä oli myöskin hieman erilainen pinta verrattuna ainakin edellisvuoden haalareihin, sellainen liukkaampi. Vinkkiä toivoisin vielä hanskojen suhteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on tähän mustat hanskat, mutta jos haluaa enemmän väriä, myös Molon turkoosit (Atomic blue) sopii hyvin. Ja harmaa hanska on aina varma valinta :)

   Poista
  2. Kiitti, eipä tullut tuo musta mieleen, mietin vain kaikkea sinisestä oranssiin, mutta mustahan tuohon on just passeli :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)