maanantai 3. kesäkuuta 2013

Räyhä-Ralf ARVONTA
Disney tarjosi pojille mukavan mahdollisuuden katsoa heidän uusimman lastenelokuvansa Räyhä-Ralfin. Meillä Disneyn elokuvat ovat ehdottomia suosikkeja, ja tartuimmekin ilman muuta tilaisuuteen. Lisäksi voimme järjestää teille lukijoille Räyhä Ralf-arvonnan, jossa on kivat elokuva-aiheiset tuotepalkinnot.

Räyhä-Ralf on 51. Disney Klassikko ja jatkaa upeiden animaatioelokuvien sarjaa. Elokuva kertoo pelimaailman pahiksesta Ralfista, joka on kyllästynyt olemaan pahis. Hän päättää ottaa asiat omiin käsiinsä ja lähtee seikkailulle pelihallin toisiin peleihin todistaakseen, että myös pahiksessa on sankariainesta. Matkalla kohti uutta elämää on jännitystä, vauhtia ja sokerinhuuruista kilpa-ajoa. Elokuvan pääosien suomalaisina ääninä on Niko Saarela (Ralf), Iina Kuustonen (Nelli Karamelli) sekä Riku Nieminen (Fiksari-Felix).

Elokuva on kaunista katsottavaa, eritoten makuhermoja kutkuttaa herkullisen värikäs Karkkimaa ja Sokerihuuma-kilpa-ajot. Myös Räyhä-Ralfin ja Nelli Karamellin hieman tahmeasti alkava ystävyys on liikuttavaa, ja ehdottomasti elokuvan parhaita puolia.

Elokuvan idea hyviksistä ja pahiksista on hyvä, ja ainakin meillä todella ajankohtainen. Poikien leikeissä kun ei tällä hetkellä muuta olekaan kuin hyviksiä ja pahiksia. Meillä on jo ennen tätä elokuvaakin pohdittu pahiksia, ja sitä mahtavatko ne aina haluta olla vain pahoja..?

Elokuvassa riittää vauhtia ja vaarallisia tilanteita, joskus jopa liikaakin. Avaruussotilaspelin Alienin kaltaiset hirviöt, ja niiden suuri määrä, pelottivat varsinkin meidän pienenpää poikaa elokuvan loppukohtauksessa. ”Väkivaltaräiskintää” oli hetkittäin muutenkin liikaa meidän perheen makuun.

Elokuva sopii hyvin myös aikuiselle katsojalle, mutta taas lapsi ei välttämättä ymmärrä kaikkia kohtauksia. Aikuiselle elokuva tarjoaa myös nostalgiaa vanhojen videopelien muodossa.

Kaiken kaikkiaan meillä oli eilen illalla oikein mukava perheen elokuva-ilta Räyhä-Ralfin parissa :)


Sitten itse arvontaan..
Räyhä-Ralf arvonnan pääpalkintona on tuotepaketti, joka sisältää vihkon, t-paidan (koko 110 cm), hatun, rannekellon ja tarra-arkin.Lohdutuspalkintona viisi voittajaa saa Räyhä-Ralf aiheisen tarra-arkin.

Arvontaan voit osallistua jättämällä kommentin tähän alle, aikaa osallistua on tämä viikko eli 3.- 9.6. Jos kommentoit anonyyminä jätäthän nimimerkin. Arvonta suoritetaan ensi viikolla.

Onnea kaikille arvontaan!

35 kommenttia:

 1. Mukana arvonnassa -Hilman äiti-

  VastaaPoista
 2. Mukana!
  villalaukka@gmail.com

  VastaaPoista
 3. mukaan arvontaan.
  t: tinni kolmen pojan äiti

  VastaaPoista
 4. Mukana arvonnassa! Meilläkin kaikki Disneyn piirretty ovat suosikkeja :) räyhä-Ralf on itse asiassa vielä katsomatta.

  VastaaPoista
 5. Mukana arvonnassa.

  -Äiti Turusta-

  VastaaPoista
 6. Mukana arvonnassa, kävin tytön kanssa katsomassa tämän elokuvan, ja oli kyllä liian hurjaa menoa hänelle, ei siis herkille hyvä :)

  VastaaPoista
 7. Mukana arvonnassa :) Pitäisikin ostaa tuo DVD kotiin omaksi.

  VastaaPoista
 8. Mukana arvonnassa.
  Nimimerkki Neiti Kesäheinä

  VastaaPoista
 9. Mukaan arvontaan :)

  VastaaPoista
 10. mukana arvonnassa :)
  -akkudukkula-

  VastaaPoista
 11. Mielelläni olen mukana arvonnassa!

  VastaaPoista
 12. Mukana arvonnassa!
  neppulijee (at) suomi24.fi

  VastaaPoista
 13. Mukana arvonnassa! :)

  Suffeli

  VastaaPoista
 14. Mukana arvonnassa, poika olisi ikionnellinen :) iipukka (at)hotmail.com

  VastaaPoista
 15. Osallistun arvontaan.
  -minttu47-

  VastaaPoista
 16. Mukaan arvontaan. Elokuva on hyvä, se on katsottu nyt useamman kerran kun pieni potilas ei pääse ulos nauttimaan helteestä.

  VastaaPoista
 17. Arvontaan mukaan!
  Hiisukas

  VastaaPoista
 18. Tämä elokuva onkin meillä ostoslistalla!! Pojat ovat odottaneet sitä jo pitkään... :)

  Ehdottomasti osallistumme siis arvontaankin! :)

  VastaaPoista
 19. Arvonnassa mukana! :)

  Disneyfani

  VastaaPoista
 20. Kuulostaa kivalle elokuvalle. T.Tiina stindet@hotmail.com

  VastaaPoista
 21. Mukana ollaan!
  Hauskaa kesää koko perheelle!
  -Imma-Mimma

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)