lauantai 1. kesäkuuta 2013

Auts!


Kesällä sattuu ja tapahtuu, ainakin meidän pojille. Alkukesästä kannattaa ehdottomasti täydentää laastarivarastot, ja päivittää muutenkin ensiapu-lääkekaappi.

Onneksi nämä haaverit ovat yleensä pieniä, ja paranevat nopeasti. Naarmu polvessa, raapiutuma kyynärpäässä jne. jne. jne. Ja laastaria kuluu..

Haavereista selvitään annoksella sylittelyä ja palasella ihmelaastaria. Puhun ihmelaastarista, koska täytyyhän niissä lastenlaastareissa olla jotain ihmeellistä, kun kaikki itku, parku ja kipu lakkaavat kuin veitsellä leikaten heti kun laastari on saatu aseteltua paikoilleen :)

Nyt alkukesästä ollaan laastaroitu ainakin Maxin polvia vähintään kolmeen otteeseen, ja Max on myös tippunut omenapuusta jolloin oksat repivät käsivarren. Frans on yleensä vähän varovaisempi liikkeissään, mutta oli eilen kaatunut päiväkodin asfalttipihalla.. Onneksi haaveri sattui kotiin lähdettäessä, joten kotona taas kulutettiin sitä ihmelaastaria. Ja kas kummaa, iltaan mennessä haava oli jo melkein parantunut!

Aurinkoista viikonloppua :)
7 kommenttia:

 1. Meillä myös sattuu ja tapahtuu. Poika inhoaa laastaria ja itku alkaa vasta jos se sana mainitaan...

  VastaaPoista
 2. Meillä on vähän samanlaisia haavoja, onneksi ei mitään pahempaa vielä :)

  VastaaPoista
 3. Meillä kans kuluu laastaria, etenkin pojan kanssa jolla tapana heittäytyä nurin asfaltillekin tahallaan.

  VastaaPoista
 4. Meilläkin poika 4 v. on saanut jo useamman haavan polviin. Ja meiltäkin löytyy kotoa tuota ihmelaastaria. On se kumma kun polvi on niiiiin kipeä ettei voi edes kävellä ja itketään laastaria matkalla kotiin. Heti kun laastari on laitettu niin kaikki on hyvin. ;)

  VastaaPoista
 5. Olen huomannut, että erityisesti Barbapapa-laastareissa (hetken aikaa oli myynnissä H&M:ssä) oli jotain ihmeellistä. Ne paransivat minkä vain kivun jo siinä vaiheessa, kun valittiin, että kuka Barba haavaan laitetaan. :D

  VastaaPoista
 6. Tää on niin tätä! Onneksi touhuavat, aktiivisille sattuu. :)

  VastaaPoista
 7. Meillä on mennyt tähän mennessä jo metri leikattavaa laastaria ja 1/4 putkiloa Bacibactia... :) Kyllä kahden pojan kanssa sattuu ja tapahtuu. Mutta mitä olis kesä, jos ei tuu yhtään asfalttiruusua? Sehän kertoo vain elämästä! ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)