lauantai 26. tammikuuta 2013

Ihana AlbaBaby


 
AlbaBabyn ihana kevätmalliston ensimmäinen erä saapui Niilo Iloon. AlbaBabyn mallistot ovat minusta olleet alusta lähtien ihan mahtavan herkullisia, niin nytkin. Keväiset värit (etenkin oma suosikkini keltainen), hyvät mallit ja paljon yksityiskohtia!

 
Keltainen kukkamekko, jossa hienot yksityiskohdat myös selässä


Jumpsuit, isoille ja pienille

 
Ihana oranssi väri, joka näyttää taas niin hyvältä pitkän tauon jälkeen. Niilo Ilon mallistossa myös huppariin kuuluvat oranssit froteehousut (jotka sopivat aivan ihanasti Småfolkin uuden leijonapaidan kanssa).


Tytöille pinkkiä ja sydämiä. Niilo Ilossa huppariin sopivat pitkäresoriset housut, joissa on ihan huippumalli. Helppo käyttää nyt talvellakin, kun sukat saa kätevästi resorien päälle. Ei sitten ole nilkat paljaana toppapuvunkaan alla. Meidän suosikit, Alban housuja löytyy poikien kaapista kaikissa mahdollisissa väreissä :)
 
Lisää AlbaBabyn ihanuuksia (mm. keltaiset housut ja paita) odotellaan lähiviikkojen aikana.
 
Mukavaa viikonloppua!
 
 
4 kommenttia:

 1. Voi apua :D Tuleeko keltaisena tuota hupparia ja housuja?? Onko resorit valkoiset?

  VastaaPoista
 2. Miima: keltainen huppari tuli jo, ja siinä on valkoiset resorit. Housut ja paita saapuvat myöhemmin, housuissa on valkoiset resorit, mutta mielestäni paidassa on keltaiset :)

  VastaaPoista
 3. Aaa, siis ne on collegea! Hmm... mä luotan velouriin ja froteeseen, vähän epäilyttää voisko college olla "noin arvokasta" :D

  VastaaPoista
 4. Miima: Joo, ovat collegea. Mutta AlbaBabyn tyyliin collegekaan ei ole ihan tavallista, vaan tämä on sellaista vähän denim-look keltaista. Todella joustavaa ja laadukkaan oloista, ja hyvännäköistä vaikkei collegen ystävä olisikaan :)

  Ja oranssi Alban setti on froteeta, oranssi tekee nyt taas kovasti tuloaan. Oranssi on varmastikin viimeistään ensi talvena se uusi keltainen..

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)