maanantai 5. marraskuuta 2012

Parturikeikka

Huh, nyt se on taas tehty! Nimittäin poikien hiusten leikkuu.. Se on meillä jostain syystä aina ollut suuri taistelun paikka, pojat eivät millään luopuisi pitkistä hiuksistaan.

Poikien esittämät perustelut olla leikkaamatta hiuksia ovat luokkaa ”hiuksiin sattuu”, ”pitkä tukka on siistimpi kuin lyhyt”,”leikissä tarvitaan pidempi tukka” tai jotain muuta yhtä uskottavaa.

Viime aikoina olemme leikanneet poikien hiukset itse, mutta se on aina kääntynyt enemmän tai vähemmän taisteluksi (ja lahjonnaksi ja uhkailuksi ja..).

Tällä kertaa selvittiin helpolla ilman taistelua, eikä perhesopukaan vaarantunut. Varattiin parturiin aika, ja parturi lupasi leikkuun jälkeen värjätä poikien hiuksia. Pojilla menikin edellinen ilta miettiessä, mitä väriä hiuksiin laitettaisiin, eivätkä kaverit millään malttaneet odottaa parturiin pääsyä.

Tässäpä hieno lopputulos:

7 kommenttia:

 1. Hitsit, lapsena kun kävi parturissa niin sai aina noita kuvioita tukkaan! Mulla on ainakin ollut tähtiä :) EN kyllä oo pitkään aikaan kenelläkään lapsella nähnyt, liekö enää kovin yleisiä?

  VastaaPoista
 2. Onpa makeet halloween-hiukset! :)

  VastaaPoista
 3. No tulipa hienot! Meidänkin pitäisi Patrikia taas käyttää parturissa.

  VastaaPoista
 4. Hienot kampaukset.

  Meillä esikoinen kieltäytyy hiustenleikkauksesta ja hän on järjestelmällisesti kasvattanut pitkiä hiuksia. Minä haluaisin ne ehdottomasti lyhyiksi, koska en viitsisi selvitellä niitä takkuja. Mutta kun luokan tytöt ovat sitä mieltä, että vaaleat kiharat ovat niin hienot, niin eihän se nuorimies voi niistä luopua :)

  Kuopusta hiustenleikkuu myös sattuu.

  VastaaPoista
 5. Tuttua tuo taistelu tukanleikkuusta, me olemme sinnikkäästi vielä itse leikanneet. Poika haluaisi itse kasvattaa "rokkitukan" :)

  VastaaPoista
 6. Hih, hauskat tuli ja veikkaanpa ettei hiustenleikkuusta tarvitse enää jatkossakaan taistella! :-D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)