maanantai 12. marraskuuta 2012

FUZA VILLAVAATTEET


Uutta Niilo Ilossa! Ihanat, suloiset ja lämpöiset Fuza talvihatut ja lapaset, materiaali laadukasta 50% villaa, 30% mohairia ja 20% nailonia, lisäksi lämmin fleecevuori. Malleissa kivat eläinaiheet, pöllö, panda, orava, kissa ja apina.

Tervetuloa tutustumaan!


4 kommenttia:

 1. Mikä takki pojallasi on tuossa kuvassa,jossa esittelet uusia villavaatteita? Meillä oli samantyylinen, mutta on pienenä jo mennyt eteenpäin. Poika ja äiti tykkäsivät molemmat enkä ole mistään löytänyt samantyylistä tilalle paitsi yhden siistin Second Handin, mutta on vielä liian iso.

  Kävimme syyslomaviikolla liikkeessäsi (pojallamme oli pieni pehmoterrieri mukanaan,joka on mukana kaikkialla ja juttelimme mm. noista, jos muistat).

  Ostamamme trikoopaita on hyvin mieluinen, mutta poika ei tykkää siitä supersankarihatusta sen kuvan vuoksi. No, odottelen, jos mieli muuttuu tai sitten täytyy pistää kiertoon : ( Täytyy varmaan ostaa toisella kuvalla uusi kun on tosi hyvin istuva ja korvat suojaava malli.

  Hannele

  VastaaPoista
 2. Taisikin olla merkin omia kuvia kun tarkemmin katson, anteeksi! Löytyykö merkiltä noita takkejakin?

  Hannele

  VastaaPoista
 3. Hannele: Tuo kuvan poika on kyllä jotenkin ihan meidän Maxin oloinen, ei ihme jos erehdyit :)

  Fuzalla on myös kuvan mukaisia paksuja villatakkeja, jotka menee oikeasti syksy- ja kevätaikaan ihan takkina. Meilläkin on niistä pari mallia myynnistä, löytyy myymälästä ja verkkokaupasta.

  Kiva kun kävitte liikkeessä ostoksilla, muistan kyllä käyntinne hyvin :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)