maanantai 8. lokakuuta 2012

Taloremontti / Missäs nyt asutaan?Meillä retroillaan, ja ihan aidosti. Muutettiin parisen viikkoa sitten uuteen kotiin, joka tosin on vielä melkoinen remonttityömaa. Mutta remonttia tehdään talon alakerrassa ja me muutettiin suoraan yläkertaan, joka on vielä kokonaan remontoimatta.
 
Kalusteita meillä on hyvin vähänlaisesti, koska osa jäi entiseen kotiin ja osa, esim. poikien sängyt ollaan myyty muuton alta.


Tapetit ja kalusteet ovat aikalailla alkuperäisiä, joten retroa riittää. Kuten tämä hieno "tupakeittiömme" tapetti..

 
Parvekekalusteet olohuoneessa (koska sohva tarvitaan makuuhuoneeseen)


Olohuoneen yhteydessä myös keittiö...

 
..joka on koottu poikien lelulaatikoista.

 
Makuuhuoneessa sänky ja sohva, jotta kaikki mahtuvat nukkumaan :)


Poikien leikkipaikka aulassa.
 
Tilaa meillä täällä yläkerrassa on hyvin, 2 huonetta, aula ja kylpyhuone/wc. Eniten kaivataan kunnollista keittiötä ja pyykinpesukonetta. Mutta onneksi tässä ollaan vain hyvin väliaikaisesti, ehkä vielä muutama viikko.
 
Ja sitten päästäänkin täysin uusittuun alakertaan! Alakerrassa vesi- sähkö- ja putkityöt ovat jo valmiina, lattia on paikallaan ja viimeisiä seiniä rakennetaan juuri takaisin paikalleen. Keittiö on jo suunniteltu ja tapetit sekä maalit valittu. Remontti etenee siis mukavasti, toivotaan että kohta pääsen kuvaamaan jo jotakin valmista :)
 
 
 

4 kommenttia:

 1. Kiva kuulla että teillä remontti edistyy! Mielenkiinnolla odotan kuvia uusitusta talosta :) Pientä epämukavuutta varmasti sietää, kun tietää mitä on luvassa ;)

  VastaaPoista
 2. Mun mielestä toi yläkerran retrotapetti on aivan ihana <3
  Onnea uuteen kotiin ja tsemppiä remonttiin!

  VastaaPoista
 3. Täällä toinen erityisien järjestelyiden perhe. Asutaan kahdessa olohuoneessa ja kuistilla, jossa on keittiön korvike ja KAIKKI yläkerran 4 huoneen tavarat....
  Eli keittiötä revitään auki ja ylä/alakertaa. Jei! "kiva" kuulla että muillakin erityisiä järjestelyitä :) Jaksamista remontin keskelle. Lopputulos palkitsee takuulla.
  Kuvia sitten valmiista =)


  VastaaPoista
 4. Voi että. Tsemppiä rempan keskellä asumiseen!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)