perjantai 6. heinäkuuta 2012

Lippis vai lierihattu?Meillä on käynnissä taistelu, lippis vai lierihattu?

Minä olen ehdottomasti lierihatun kannalla, koska ne suojaavat paljon enemmän auringolta ja ovat myös paremman näköisiä. Itse asiassa pojat melkein-polttivat korvanlehtensä jo alkukesän auringoisia päivinä, kun päässä oli vain lippis.

Pojat taas ovat ehdottomasti lippisten kannalla, varsinkin Max. Ja syyhän on tietysti se että kaikilla kavereillakin on lippis..

Kuvassa Maxin viritys, kun äiti taas yksi aamu oli "pakottanut" lierihatun päähän.. Jotainhan sitä pitää aina keksiä, jos ei saa omaa tahtoaan läpi. No, onpa ainakin hyvin suojattuna auringolta :)

8 kommenttia:

 1. Meillä onneksi 5v suostuu vielä käyttämään lierihattua. Meillä on niitä useita ja valitaan aina asuun sopiva.

  Kauhulla odotan milloin se piha- ja päiväkotikavereiden vaikutus alkaa näkymään ja poika vaatii lippistä...

  VastaaPoista
 2. Lippis on ollut ihan ykkönen tänä kesänä. Pojalle ei enää kelpaa lierihatut ollenkaan. Kai se sitten on sitä, kun on isommaksi kasvanut...

  VastaaPoista
 3. Meillä ovat hukanneet lippiksensä, joten vaihtoehdot on lierihattuja ja lätsiä (jotka on helteellä liian lämpöisiä) :D Ihan tottahan se on, että lierihatut suojaa paremmin,s ekä niskan että korvat!

  VastaaPoista
 4. Meillä on viime viikkoon asti kuljettu pelkästään pipolla... aina poika(4v) veti aina pipon korville ja ulos... nyt tällä viikolla tuli helteet niin otti sekä lippiksen että lierihatun käyttöön, fiiliksen mukaan menee... saattaa kesken kaiken käyä vaihtamassa... just tuossa sanoin et lierihattu suojais korvat ettei tarvis rasvailla mut halus rasvaa ja lippiksen :D

  VastaaPoista
 5. no mä olen jo luopunut noista lieri hatuista vaikka mielestäni olis kivampia mut kun ei niin ei. meillä siis kolme poikaa ikähaarukassa 3-8,5v ja jokainen kulkee mielummin lippiksissä. onneksi on edes jokin hattu päässä ja olen sit koittanut metsästää mun silmään sopivia lippiksiä. lisäksi meitin pojilla on niin iso pää et lakit ostetaan jo muualta kuin lasten lakki hyllystä niin hommasta tulee entistä vaikeampaa...

  VastaaPoista
 6. Meidän 7v. taasen ilmoitti keväällä ettei aio enää lippiksiä! käyttää. Totesi, että tämä lierihattutyyli on hänestä paljon kivempaa ja itselle sopivaa. Hän ei välitä. mitä muut pukee. Oma tyyli ollut varmaan 5-vuotiaasta lähtien vahva. Mitään hahmopaitojakaan ei ole ikinä halunnut "kauheen"-näkösiä ja näistä cap-lippiksistä totesi, että "tulee kummallisen näkösiksi niiden poikien kasvot ketkä niitä käyttää"...Ja tässä kohtaa äiti oli kyllä samaa mieltä:)

  VastaaPoista
 7. Hei, meidän pojilla ei oo koskaan olllu lierihattuja (nyt 3 ja 5 veet) ja kesän alussa ajattelin, että testataan kaupassa. Mä repesin ihan täysin, näyttivät molemmat ihan hölmöiltä.. Eli mä en lierihatun eduista teidä, meille ei niitä tule. :-) Eikä ne kyllä oo ikinä kenenkään lapsen päässä oo kovin hyvältä näyttäny mun mielestä. Mutta kaikki tyylillään. :-)

  Sisukko

  VastaaPoista
 8. Itse tykkäisin lierihatuista, mutta pojat 9v ja 3v eivät muuta päähänsä laita kuin capit. Ja jos löytää niistä oikean koon ja mallin niin kyllä ne istuu päähän nekin, vaikken olekaan niin innostunut :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)