maanantai 4. huhtikuuta 2011

Parturi-lahjontaa

Ja taas meillä syyllistyttiin parturi-lahjontaan.. Poikien hiukset kasvavat valtavaa vauhtia, ja niiden leikkaaminen on aina suuren houkuttelun tulos. Varsinkin Max pelkää leikkuukoneen kovaa ääntä, ja kuulemma se sattuu hiuksiin.

Viime kerralla hiukset leikattiin parturissa, joka yllätykseksi olikin aika kallista. Tai ainakin minusta tuntuu, että kahden pikkupojan hiustenleikkuusta 40€ on paljon.

Niinpä tällä kertaa leikattiin hiukset itse, ja lahjottiin pojat siitä hyvästä Hop Loppiin. Se on meidän perheen paras lahjontakeino. Vaikka kyllähän siinä loppujen lopuksi niin käy, että kun parturista säästää niin samat rahat saa kantaa Hop Lopin kassalle pääsylippujen, pillimehujen ja jätskien muodossa :)
5 kommenttia:

 1. Kivat uudet hiukset pojilla! =) Meillä ei vielä tarvi lahjoa kun istuu parturissa hiirenhiljaa. Sen verran harvoin täytyy käydä että vielä jännittää! :D

  VastaaPoista
 2. Tuohan on ihan selkeä win-win diili koko perheelle :-D Hiukset saadaan kuntoon ja kaikki pääsevät riehumaan HopLopiin!

  VastaaPoista
 3. Onpa kallista!! Joas käy silloin tällöin KaDeWen (Paikallinen Stokka) lastenkampaamossa ja sielläkin maksaa perusleikkaus vain 1e/10cm lapsen pituuden mukaan. Tuoleina on hmm...no samanlaisia autoja, moottoripyöriä yms laitteita, mitä on usein kaupoissa ja ostoskeskuksissa kolikoillakin toimivina ja samalla voi katsoa myös lastenelokuvia. Ainoa vika on vaan se, että hiuksia leikataan tuolla niin huolellisesti, että ihan peruskampaukseenkin kuluu vajaa puoli tuntia, mikä on kyllä tuollaiselle vilkkaalle kaksivuotiaalle vähän liian pitkä aika keskittyä mukavasta ympäristöstä huolimatta... Viime kerrasta on kulunut jo kaksi ja puoli kuukautta, joten pian olisi taas kampaamoreissun aika. Joaksenkin hiukset kun kasvaa älytöntä vauhtia :)

  VastaaPoista
 4. Kuulostaapa Saara kivalta lastenkampaamolta! Tuonne on varmasti lapsen kiva mennä, tosin puolen tunnin leikkuuaika ei ehkä onnistuisi meilläkään :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)