keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Mitäs tämä tarkoittaa..?

Remonttihan se on (taas) tekeillä. Tällä kertaa vuorossa eteinen, olohuone ja vanhempien makuuhuone, jotka uusitaan lattiasta kattoon. Lattioille samaa laminaattia kuin jo laitettiin poikien robottihuoneeseen, seinät maalataan, makkariin tulossa myös tapettia.

Huonekaluja ei juurikaan tarvitse enää hankkia, mutta muutamia valaisimia olisi hankintalistalla. Samoin tarvitaan pari uutta mattoa, sekä verhoja.

Tällä kertaa haetaan hyvin valoisaa vaaleaa tunnelmaa, sekaan hieman harmaata ja piristeeksi jotain keltaista.. Tai ainakin tässä vaiheessa suunnitelma on sellainen, katsotaan miten loppuvaiheen sisustus etenee..

Evakkomatka mummolaan on edessä, kun asuintilat pienenevät yhteen huoneeseen + keittiöön. Mutta toivottavasti tämä pieni pintaremontti pian valmistuu, niin päästää taas kotiin sisustamaan.

Enemmän remonttikuvia/sisustuskuvia luvassa, kunhan saadaan valmista :)

Max makuuhuoneessa tapetinpoistossaLattialaminaatti + olohuoneen matto

Unelmien samettipintainen Eco white-tapetti. Tosin tällä kertaa jää unelmaksi, koska rautakaupan mallipalakin oli jo ihan likainen. Ei tule toimimaan meidän kodissa, samettipinta kerää liian hyvin likaa ja pölyä..

Kiva makuuhuoneen ideakuva, yksinkertaista ja selkeää

Valaisimilla voisi hakea vähän väriä sisustukseen. Tällainen Kartellin Fly-valaisin on jo meidän keittiössä.

7 kommenttia:

 1. Meidän talossa (joka ei tosin enää ole meidän) oli samettipintainen beige tapetti. Laitettiin se silloin rakennus vaiheessa ja kertaakaan en edes putsannut sitä 5v aikana eikä siinä ollut mitään likaa/roskaa/pölyä.
  Aivan ihana:)

  VastaaPoista
 2. Innolla odotan valmista, sulla on hyvä maku ;)

  VastaaPoista
 3. Wau, laittelehan kuvia remontin keskeltä. Meilläkin varmaan - vihdoin- kesällä päästään alottamaan remontti ja mielenkiinnolla seurailun kaikkea aiheeseen liittyvää.

  Tuo laminaatti näyttää hyvältä, jotain tuollaista itsekin ajatellut...

  VastaaPoista
 4. Meilläkin alkaa ensi kuun puolella pienimuotoinen (tosin paljon sotkua tekevä) remontti. Iki-vanha leivinuuni puretaan pois ja kesäkuun alussa tulee uusi tilalle. Samalla laitetaan keittiöön laminaatit.

  Mulle tulee ihan kauhee remontti-kuume, kun katselen teidän kodin kivoja kuvia ja uudistuksia. :)

  VastaaPoista
 5. Nuo Fly-valaisimet on ihania! Meidän olohuoneeseen tulossa. En ole vielä varma, uskallanko ostaa keltaista muuten mustavalkoiseen kotiimme.. kovasti suunnittelen. Mitä väriä olet itse ajatellut?

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Meillä on valkoinen Fly, tällä hetkellä keittiössä mutta sopisi hyvin olohuoneeseenkin. Tuo keltainenkin kiinnostaisi (lastenhuoneeseen tai eteiseen), mutta vähän mietityttää miten antaa valoa? Ja onko valo miten keltaista..?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)