sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Salama-kakku

On taas kakkuaika vuodesta. Maxin 4 v. synttärit lähestyvät ja myös minä vanhenen näin tammikuussa. Omille synttäreille onkin hyvä tehdä Maxin harjoituskakku, kun meidän synttärit ovat niin lähekkäin. Tänä vuonna tuleva synttärisankari valitsi aiheeksi.. Yllätys, yllätys: Salaman!

Tämä aamupäivä menikin sitten sokerikreemejä värjäillessä ja Salamaa pursottaessa. Itse kakun tein Wiltonin autovuoalla, joka on oikeastaan kuplavolkkarin mallinen. Sitten vuolin täytetyn kakun vähän sporttisemman malliseksi ja katosta sain myös spoilerin Salamalle. Renkaat ja valot irtokarkeista, muut tehty sokerikreemillä pursottamalla.

On tässä edes vähän näköä, kun pojat tunnistivat kakun heti Salamaksi. Pikku-Fransille tuli vain hätä kakkua syödessä, kun Salamalta lähti renkaat irti.. Voi itku! Kuinkas se Salama nyt pakenee leikkuupuimuri Frankiä?


16 kommenttia:

 1. Wau mikä kakku! Ja tämä oli harjoituskakku...?

  VastaaPoista
 2. Toiset ne osaa väsätä upeita kakkuja!!

  Hyvältä näyttää, kuten kakun takana vilahtavat verhotkin.

  VastaaPoista
 3. Upea kakku! Ei muuten onnistuis minulta joten se tekee siitä vieläkin upeamman!

  VastaaPoista
 4. OMG... Ihan uskomaton kakku!!!! :-D
  En minäkään raskisi tuota syödä!

  VastaaPoista
 5. Vau, niin hieno kakku, että eihän tuota raaskisi syödäkään. :)

  VastaaPoista
 6. Paljon onnea tammikuun sankareille!! Ja wau mikä kakku, tosi hieno!!

  VastaaPoista
 7. Hurjan paljon onnea molemmille synttärisankareille! Kakku on niin täydellinen teille, eihän vauhdikkaiden perheeseen voisi muuta ajatellakaan;-). Kakusta tuli kyllä superhieno, miten sä sait nuo väritkin noin kohdilleen?

  Oikein kivaa viikkoa sinne!

  ps. milloin saisit kuvia kevään uusista Ticketeistä Niilo-Ilon sivuille? Odatan jo innolla niitä, tosin me tarvitsisimme välikausihaalarin myös koossa 116cm?

  VastaaPoista
 8. Hienon kakun olet tehnyt! Minäkin vanhenin taas vuoden heti kohta vuodenvaihteen jälkeen. Mukavia synttärijuhlia teille kummallekin!

  VastaaPoista
 9. Kiitos kaikille kehuista ja onnitteluista :)

  Kikka: Kuva on otettu poikien uudessa lastenhuoneessa, huone on siis niin valmis, että verhotkin on jo ommeltu ja paikoillaan. Vielä muutama juttu seinille ja pääsen esittelemään huoneen :)

  Aamunkukka: Ticketiltä on aika huonosti saatavilla kuvia ennakkoon, mutta julkaisen kyllä niitä heti, kun vain saan. Ja toimitukset ovat piakkoin tulossa, valitettavasti vain haalarikoot loppuvat tänä vuonna 110 senttiseen. Plain raineja/vk-takkeja+housuja on 122 senttiseen.. Jatkossa taas laajennetaan lisää kokovalikoimaa :)

  VastaaPoista
 10. Tosi hieno kakku!

  Käys vilkasemassa mun blogiin! =)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)