tiistai 20. heinäkuuta 2010

MOONKIDS SYKSY 2010

Tältä näyttää kokonaisuudessaan Moonkidsin syksy 2010. Mallisto on saapunut ja tilattavissa Niilo Ilo verkkokaupasta.

13 kommenttia:

 1. Ihania! Varsinkin hupparit ja mekot. Tykkään tuosta vihreästä tosi paljon!

  VastaaPoista
 2. Toi vihree, just mun juttu! <3 (Ja raidat!)

  VastaaPoista
 3. oi ja voih.. meidän tytölle nuo punaiset haalarit.. samaa löytyy entisistä mallistosta omenana vihreänä.. pitkällä ja hoikalla moonkids toimii sitten niiiiiiin hyvin :)

  VastaaPoista
 4. mukavalta näyttää mutta niin syksyiseltä ettei viellä tuon värisiä...mut mä tiiän että kun syksy tulee muuttuu "värimielikin" syksyiseksi...

  VastaaPoista
 5. Ihanan syksyn vihreä tosiaan tuo vihreä.

  Täytyy olla kuulolla mitä kaikkea puotiisi tuleekaan, kun jotain aiemmin paljastelit...

  VastaaPoista
 6. Samat sanat, miten kaunis tummanvihreän sävy! Voi ihanuus, otathan noita myös isompia kokoja? Noista saisi aivan ihanat oloasut, ihanat värit vaikka jouluksi;-).

  Miten teidän muutto sujuu, tsemppiä kovasti sinne!

  VastaaPoista
 7. Hei, ovatko samaa kokoa kun edellisen malliston vaatteet? Ovatko prässihousut suunnilleen samaa kokoa kun aiemmin,muistaakseni olivat aikalailla kokoaan vastaavia...Tuleeko kauppaan moonkidsin beavernylon talviakkeja ja haalareita? Tilasin näitä viime vuonna ruotsista kun ei suomesta löytynyt. Tänä vuonna olisi ihanaa turkoosia talvihaalaria :) T Anna-Lena

  VastaaPoista
 8. Anna-Lena: Moonkidsit ovat samaa mitoitusta kuin aiemmin. Taskullisista ja ribbihousuista voi ottaa reilun koon, koska lahkeensuissa on kiristys. Prässihousut ovat pituudeltaan samat, mutta kun ei ole tuota kiristystä, niin koko täytyy olla paremmin omaa kokoa vastaava. Takkeja ja haalareita ei ainakaan näillä näkymin ole tulossa :)

  MrsAgatha: mustat olivatkin aivan teidän näköisiä :)

  Aamunkukka: Itsekin ajattelin pojille tuota punaista jouluksi, tosi kaunis viininpunainen! Kokoja on ainakin tässä vaiheessa 116-122 cm saakka. Muutto lähestyy uhkaavasti, viimeistään viimeinen päivä päästää uuteen kotiin :)

  VastaaPoista
 9. Hei! Ovatko noi hupparit yhtä pientä mitoitusta kuin esim kevään hupparit

  VastaaPoista
 10. Vera: Moonkidsin hupparit eivät ole nyt niin pientä kokoa kuin keväällä, vaan vastaavat paremmin kokoaan. Ottaisin kuitenkin reilun koon.

  Malli on taas sellainen, että sopii sekä reilumpana että niukempana. Pidempi käyttöikä, jos ottaa vähän reilumman koon :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)