perjantai 28. toukokuuta 2010

Uudet perheenjäsenet

Meidän perheeseen on kotiutunut kaksi uutta perheenjäsentä pitkällisen harkinnan ja etsiskelyn jälkeen. Oikein hyvätapaisia, vähäruokaisia ja sisäsiistejä nämä pikkukissat ovatkin. Voin lämpimästi suositella kaikille lemmikin hankintaa harkitseville :)


Noita-kissa ja Dinsku-kissa, pojat nimesivät kissat mummolan kissojen mukaisesti. Ulkonäkökin täsmää oikeisiin versioihin.

Noita-kissa on Maxin..


..ja Dinsku-kissa Fransin

Pojilla ei olekaan tähän mennessä ollut sellaisia suosikkipehmoleluja, joita kuljetetaan joka paikassa mukana. Nyt näyttäisi, että näistä kissoista tulisi sellaisia. Kissat otetaan mukaan myös nukkumaan.

Näin iloisissa ilmeissä kohti viikonloppua :)

15 kommenttia:

 1. Oih, ihanat karvattomat sankarit ;)

  VastaaPoista
 2. Todella suloisia pikkukissoja! =)

  Meillä ei pojalla kanssa ole mitään suosikkipehmoeläintä, ei oikein niistä tykkää. Poitsu vaatii että kaikki pitää jotain möykkää ja että niillä voi tehdä jotain! =D

  VastaaPoista
 3. MrsAgatha: sama meno meilläkin on ollut, nämä on nyt ensimmäiset pehmot jotka on kelpuutettu leikkeihin. Ihanaa lepoa äidin korville, kun kerrankin leluista ei kuuluu mitään ylimääräisiä sireenin tms. ääniä.. ;)

  VastaaPoista
 4. Meillä ei isompi välitä pehmoleluista, mutta pienempi on eräänlainen addikti. Pojalla on nimittäin sellainen Teddykompanietin pehmoleijona-soittorasia, joka on maailman tärkein. Jos se putoaa sängystä, herätään heti. Jos on paha mieli, se on ainoa joka saa ilmeen kirkastumaan. Huono puoli tässä on se, että leijonan tukka on joutunut jatkuvan imeskelyn kohteeksi ja se haisee todella pahalle!

  VastaaPoista
 5. Hei, voi kun kiva että pojat on saaneet lemmikit! Oikein suloiset ja sehän on kiva että ovat helppo hoitoiset. Ei tule teille sitten villakoiria ;) -Tiina

  VastaaPoista
 6. Voi kuinka suloiset pikku kisut, ei ihme että pojat näistä tykkää :) Mistä löysit moiset ihanuudet?

  VastaaPoista
 7. Voi kun suloiset kisulit! Jotenkin pisti silmään, että just tummemmalla Maxilla on tumma ja vaalealla Fransilla vaalea kissa :)

  VastaaPoista
 8. Iita: Hassu juttu, että kissoja etsittiin varmaan puolisen vuotta lelukaupoista, marketeista, netistä jne. jne. ilman että oikeanlaiset löytyivät. Viimein nämä kissat löydettiin auton tankkauksen yhteydessä huoltoasemalta :)

  VastaaPoista
 9. Iloisen näköisiä kissanomistajia! Meillä asustelee nalleja, apinoita, koiria jne. ja niitä kannetaan ympäri kotia, käytetään potalla yms. Onneksi ovat helppohoitoisia meilläkin nämä lemmikit. ;)

  VastaaPoista
 10. Onpa suloiset uudet tulokkaat :) Ja pojat kovin onnellisen näköisiä omistajia.

  VastaaPoista
 11. Pehmolelut ovat kyllä helppohoitoisia lemmikkejä. Tosin sotkua aiheuttavia siinä vaiheessa, kun niille kertyy kaveri jos toinenkin.

  Meillä lapsi on aina pitänyt pehmoleluista. Päiväkotiin pitää joka arkipäivä kuljettaa joku unikaveriksi.

  VastaaPoista
 12. Meillä on pampulalla samanlainen, mutta siamilainen. Nimeltään isä-kissa. :) Löytyi reilu vuosi sitten lelushopista, kun etsittiin aidon mahdollisimman aidon näköistä kissaa.

  VastaaPoista
 13. Pitää varmaan harkita myös tuollaisia söpöliinejä. Meille kun ei voi oikeita ihanuuksia ottaa :/
  Tuo äänettömyys leluissa on kyllä ihanaa :D

  VastaaPoista
 14. Ompas ihanat, meillekin voisi tuollaiset kotieläimet kotiutua. ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)