sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Rantapäiviä

Ihanaa viettää hellepäiviä rannalla kylmän talven jälkeen, pojatkin nauttivat ihan täysillä. Meillä ainut ongelma on päivien lyhyys, pojat eivät malttaisi vielä illallakaan mennä nukkumaan. Ja Fransin päiväunet meinaavat jäädä kokonaan pois, kun ei vain millään malttaisi nukkua.

Eilen otettiin jo telttakin parvekkeelle, tarkoituksena nukuttaa Frans leikin lomassa sinne.. Melko hyvin se on onnistunutkin, nytkin Pikku-Faa vetelee sikeitä teltassa..

Tässä muutamia rantakuvia viikonlopulta:


Vähän kylmää vettä vielä..

..mutta ei tunnu lasten leikkejä häiritsevän. Talviturkkeja ei tosin olla meidän perheessä vielä heitetty :)

Pojilla Mini Rodinin pantteripaidat ja Lindexin shortsi-housut

Traktorin pesua

Miten mukavaa onkaan heitellä leluja järveen.. ja äiti käy sitten hakemassa..

Evästauko isin kanssa. Täksi kesäksi hankittiin kätevät Tupperin retkipullot, joissa on tiiviit korkit ja kiva keksijemma pohjassa.


4 kommenttia:

 1. Voi miten suloisia kuvia! Joo, ei vielä kannata varpaita palelluttaa, mutta kyllähän nuo rantaleikit varmasti ihan yhtä mukavia ovat nyt kuin sitten heinäkuussakin;-).

  VastaaPoista
 2. Meillä samat pullot. :) Meidän puolitoistavuotiaan unet (vaunuissa partsilla) on selkeästi levottomammat nyt helteellä... Harmi, sillä en haluaisi siirtyä vielä sisälle nukuttamaan.

  t. Emmi

  VastaaPoista
 3. Loistavia rantakuvia! Ja nuo retkipullot vaikuttavat tosi käteviltä. Kukaan tuttava ei järjestä tupperikutsuja, mahtaakohan niitä voida tilata ilman kutsuja?

  VastaaPoista
 4. Jassu: En kyllä tiedä, voiko Tuppereita tilata ilman kutsuja. Itse tilasin nuo pullot, kun meidän avoimessa päiväkodissa oli esittely..

  Ainakin ensimmäisten rantapäivien jälkeen ovat tuntuneet käteviltä. Ja pojat haluavat koko ajan retkelle pullojen (ja keksien) kanssa :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)