keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Muutoksia Niilo Ilon asiakaspalautuksiin ja ILONA kanta-asiakasohjelmaan


 
Niilo Ilossa kannatamme ekologisuutta, vastuullista kuluttamista ja suosimme suomalaista designia. Olemme hiljattain uusineet mallistomme paremmin ajatusmaailmaamme vastaavaksi, haluamme myydä turvallisia ja laadukkaita tekstiilejä, joiden valmistamisessa ei kuormita tarpeettomasti ympäristöä. Haluamme myös että vaatteen tekijä saa siitä ansaitsemansa korvauksen eikä hänen tarvitse valmistaa vaatetta oman terveytensä kustannuksella. Ostetaan mieluummin harvemmin ja hyvää kuin että kulutetaan usein huonompilaatuisiin, epävarmoissa oloissa valmistettuihin halpoihin vaatteisiin. Ajatus on että vähemmän on kuitenkin enemmän!
Mahdollisuuksien rajoissa olemme myös uusineet pakkaus- ja myymälämateriaalejamme. Myymälän muovipussit on korvattu paperipusseilla, samoin lahjapakkaukset. Verkkokaupan tilauksissa käytettävät pakkauspussit ovat Euroopassa valmistettavia, kierrätettäviä ja biologisesti hajoavia. Pakkauspussien sisälle pakkaamme tilaamasi tuotteet pienenpiin muovipusseihin, joissa vaatteita on toimitettu meille jo kertaalleen valmistajilta.

Niilo Ilo kannustaa harkitsevaan ostokäyttäytymiseen, ja tämän myötä olemme tehneet muutoksia asiakaspalautuskäytäntöihin. Reilun pelin hengessä veloitamme jatkossa pienen palautusmaksun, jos palautat aletuotteita tai jos palautat kokonaan tekemäsi tilauksen.

Muutos koskee 9.4. lähtien tehtyjä tilauksia, ennen sitä tehdyt tilaukset käsitelleen tämänhetkisten palautusohjeiden mukaisesti.

Vaihto- ja palautusohjeet löydät kokonaisuudessaan verkkokaupasta, TÄSTÄ.

Tuotteidemme hintarakenne on muuttunut, joten ILONA kanta-asiakasohjelmaan tulee pieni muutos 8.4. lähtien. Jatkossa saat aina -10%:n alennuksen normaalihintaisista yli 50€:n ostoksista. Lisäetuna ILONA kanta-asiakkaat saavat ajoittain omia, vain kanta-asiakkaille suunnattuja alennuksia tai tärkeää ennakkotietoa tulevista kampanjoista. Palautuksissa ILONA kanta-asiakasalella tilattuja tuotteita ei rinnasteta aletuotteiksi, vaan niiden palauttaminen on edelleen maksutonta (ellet palauta koko tilaustasi, tai palauta samalla aletuotetta).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)