keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

NIILO ILO 6 V


Niilo Ilo täyttää 6 vuotta! Putiikki on nyt pullollaan hyviä synttäritarjouksia, ale-eriä, uusia merkkejä, tutustumistarjouksia…
Uutena merkkinä valikoimassa on nyt Ebbe, jonka mallistosta löydät ihanan raikasta raitaa ja edullisia basic-tuotteita, joilla voi hyvin mm. täydentää hinnakkaampien merkkien asukokonaisuuksia. Ebbe basic nyt tutustumistarjouksena -25%, samalla alella myös Ebben AW14 mallistoa.

Toinen uusi merkki, MUKA VA, esittäytyy synttäreillä kivalla rusettipantatarjouksella. Ensi syksystä lähtien Niilo Ilossa MUKA VAn naistenmallisto + lisäksi ensimmäistä kertaa lanseerattava lasten mallisto. MUKA VA edustaa suomalaista designia, ja heidän vaatteensa myös valmistetaan suomessa.
Papun uusi mallisto julkaistaan tämän viikon lauantaina, nyt synttäritarjouksena edellinen mallisto isolla -40%:n alennuksella. Huom! osittain vain hajakokoja jäljellä!

Synttäritarjouksena saimme myös Vimman tuotteita poikkeuksellisen edullisesti, esim. erä army-kuosisia vaatteita 9,95€/kpl (näissä myös isoja kokoja 160 cm saakka), avaruuskarkkipaitoja 13,95€ ja Dalmatialaiskuosilla collegevaatteita 13,95€/kpl. Näissä alennukset jopa yli 50%!
Synttäritarjouksia on myös usealta muulta merkiltä, esim.
-          Mini Rodini croco ja fishes colleget -20%
-          Hameita ja farkkuja -40%
-          Vivian legginssit 5,95€ (norm. 9,95€)
-          Loput Pim Pam välikausihatut -30%

Synttäreitä juhlitaan 18.3.-24.3. Niilo Ilo verkkokaupassa ja Kuopion myymälässä. Tarjoukset ovat voimassa enintään tämän ajan, tai niin kauan kuin tuotteita riittää tarjousaikana. Ale-eriä on reilut, mutta rajoitetut erät.

3 kommenttia:

Kiitos kommentistasi :)