maanantai 16. helmikuuta 2015

KURKISTUS AARREKIDIN KEVÄTUUTUUKSIINLisää ihania kevätuutuuksia on tulossa Niilo Iloon taas tällä viikolla! Ensimmäisenä odottelemme Aarrekidin pöllöjä ja muita kevätmalliston kivoja uutuuksia, toimituksen mukana saamme myös täydennystä perusmalliston mustiin ja raidallisiin tuotteisiin.

Aarrekid Collection on suomalainen lastenvaatemerkki, joka panostaa laatuun, ekologisuuteen, sadunomaisiin kuoseihin ja lasten viihtyvyyteen. Aarrekidin lastenvaatteissa yhdistyy suomalaisen innovatiivisen kuosi- ja mallisuunnittelun lisäksi laadukkaat materiaalit ja kestävää kehitystä tukeva tuotantoprosessi.

Aarrekidin lastenvaatteet valmistetaan Portugalissa suomalaisomisteisessa tehtaassa. Missään Aarrekid -tuotteen tuotantoprosessin vaiheessa ei ole käytetty lapsityövoimaa ja materiaalit on valittu ympäristöä kunnioittaen. Kankaanpainamisessa ja -värjäämisessä käytetyt väriaineet ovat myrkyttömiä.

Aarrekid lastenvaatteissa käytetään pääasiassa GOTS -sertifikoitua luomupuuvillaa. GOTS on laaja ekologisuuden ja eettisyyden sertifikaatti, joka kattaa koko tuotantoketjun prosessin luonnonmukaisesti lopulliseen tuotteeseen saakka, ihmisten ja eläinten hyvinvoinnin huomioiden.

Tervetuloa loppuviikosta tutustumaan uutuuksiin. Ja mukavaa, aurinkoista hiihtolomaviikkoa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)