perjantai 8. elokuuta 2014

TRIATHLON HAASTE – MITEN SE MENI?
Alkukesästä kerroin meidän siskosten hurjasta triathlon haasteesta TÄÄLLÄ. Tarkoitus oli siis puolen vuoden harjoittelulla vetää läpi hieman reilu triathlonin pikamatka; 750m uintia, 22 km pyöräilyä ja 7 km juoksua.
Lisähaastetta triathloniimme toi osittain hiekkatielllä ajettava pyöräily, ohuilla renkailla varustetut pyörämme eivät ole ihan parhaimmillaan hiekka-alustalla. Sen vuoksi siirtymä uinnista pyöräilyyn oli aika pitkä, 0,5 km, joka lisää osittain kokonaisaikaa.

Mutta haaste siis toteutettiin ja voitettiin, kuten jo kuvista voitte arvata! Ihan mahtava fiilis oli tuossa maaliviivalla, 30 asteen helteestä huolimatta. Mahtavaa voittaa itsensä, varsinkin kun talven mittaan harjoitellessa uskon puute valtasi mielen muutamaankin otteeseen.
Hieno laji, tähän jää kyllä helposti koukkuun!

Matka oli kova, mutta ei mahdoton. Uinti ja pyöräily menivät kevyesti, samoin alkumatka juoksusta. Viimeiset pari kilometriä ottivat (vähän) koville puolen päivän paahtavassa helteessä.
Onneksi kisan jälkeen päästiin taas suoraan uimaan! J

Kisassa meillä oli ihan mahtavat huoltojoukot, ja kalustoakin kuin isommissa kisoissa. Vene, mönkijä ja kaksi huoltoautoa. Väliaikoja, hiilareita ja juotavaa oli kiitettävästi tarjolla matkan varrella, joka varmasti auttoi jaksamaan läpi kisan. Iso kiitos siis huollolle, tällä kokemuksella teidät on palkattu myös ensi kesän kisoihin :))
Ensi vuonna me kilpasiskot lupaamme kroolata uinnissa, ja parantaa kokonaisaikaa. Tässä lupauksessa riittää tekemistä myös ensi talveksi!

 
TRIATHLONIN TULOKSET

Kokonaisaika siirtymineen

2.01.41

Uinti 750 metriä

15.38

Pyöräily 22 km

 52.07

Juoksu 7,1 km

42.55
 
 

8 kommenttia:

 1. Hyvä me! Kuvat nostaa vieläkin karvat pystyyn mielihyvästä:)

  VastaaPoista
 2. Huh, hikoilen jo pelkästä ajatuksesta! Sää varmasti lisäsi vaikeus-kerrointa melkoisesti! Eli iso hatunnosto, tiukkoja mimmejä ootte!!!!

  VastaaPoista
 3. Vautsi! Aikamoinen suoritus ja varsinkin kovassa helteessä!! :)

  VastaaPoista
 4. Vaudevau ja onnea!!! Osuusaikoja kun katsoo, olette sitä paitsi vetäneet tosi kovaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olimme kyllä itsekin tosi tyytyväisiä aikoihin! Mutta paremmin ja nopeamminkin voisi mennä, siinä tavoitetta ensi vuodeksi :)

   Poista
 5. Onnea hienosta suorituksesta! Joko mini rodinin drop 2 julkaisupäivä on tiedossa?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)