tiistai 12. helmikuuta 2013

Max 6 v


 

Meidän pienestä esikoisesta on kasvanut iso poika (ainakin omasta mielestään), Max täytti eilen jo 6 vuotta!
Ja isolla pojalla oli viikonloppuna ensimmäiset omat kaverisynttärit! En ole ihan varma, jännittivätkö pojat vai me vanhemmat enemmän näitä ensimmäisiä poikasynttäreitä, joista olemme ensiksi ehtineiden kavereiden vanhemmilta kuulleet monia ”mielenkiintoisia” (lue=kauhu) juttuja..
Mutta hyvinhän me selvittiin; kakkua ja ohjelmaa oli riittävästi, suuremmilta konflikteilta selvittiin ja sekä pojat että me vanhemmat viihdyimme hyvin. Onneksi nämä kaverisynttärit päästiin aloittamaan miedosti ihan vain muutaman vieraan voimin.
 
Viikonloppuhan olikin sitten yhtä juhlaa, kun lauantaina vietettiin kaverisynttäreitä ja sunnuntaina synttärivieraina olivat mummot, kummit ja muut sukulaiset.

 
Maxista kaikki saadut lahjat olivat kyllä mieluisia, mutta varsinaisia etukäteen esitettyjä toiveita oli vain yksi: uusi Star Wars peli. Ja sitähän pitikin pelata heti synttäri-iltana! Kivaahan tässä lahjassa on se, että pikkuvelikin voi osallistua.Nyt meillä huilitaan synttäreiden osalta kesään saakka. Paitsi Frans, joka suunnittelee jo kovasti kesäkuulle omia ensimmäisiä kaverisynttäreitään J

12 kommenttia:

 1. Voi vitsi, että teidän pojat onkin jo isoja (mikä siis tarkoittaa, että meidänkin pienet pojat on jo aika isoja) :O Isot onnittelut Maxille :)

  Niin ja ihanalle näyttää teillä - laitatko joskus sisustuksesta enemmän kuvia? :)

  VastaaPoista
 2. Onnea Max, olipa teillä mukavat juhlahulinat! :)

  VastaaPoista
 3. Voi että kun teidän pojat näyttävät jo isoilta! :)

  VastaaPoista
 4. Voi, hurjasti onnea teidän 6veelle! "Isojahan" nuo kuusivuotiaat jo ovat;) Saako muuten esittää postaustoiveen? Vilautappa joskus oikein kunnolla teidän kodin sisustusta. Näyttää oikein kivalta tuolla taustalla...

  VastaaPoista
 5. Onnea onnea Max :) Meillä kaveri synttäreitä on vietetty isommalla 4 vuotiaasta asti.
  Nyt viikonloppuna hän täyttikin jo 7v. Hirmuisen nopeasti nämä pienokaiset muka kasvavat.

  VastaaPoista
 6. Max kiittää onnitteluista :)

  Uuden kodin sisustuksesta on ilman muuta tulossa kuvia. Nyt on vain niin, että yläkerran ollessa remontissa, meidän olohuone on yhdistetty olohuone, makuuhuone ja varasto (lisättynä vielä takkahuoneen oleskeluryhmällä).. Mutta heti kun saadaan jotakin valmiiksi, kuvia on tulossa.

  En malttaisi itsekään odottaa, että pääsee sisustamaan kodin valmiiksi :)

  VastaaPoista
 7. Onnea! :-)
  Kohta juhlitaan meilläkin. Kauhistuttaa, kuinka nopeasti nuo kasvaa. Mutta onneksi edessä on vasta eskari ensi syksynä eikä koulu. Kun vertaa muutaman kuukauden vanhempiin pihakavereihin, niin he ovat joutuneet hakemaan jo kouluun...
  Tai en tiedä, miten itse suhtaudut, mutta eikä me kaikki äidit haluttais pitää nuo lapset "vauvoina"...vaikka on se ihanaa, että ne joissain aisoissa kasvaa.

  VastaaPoista
 8. Myöhästyneet onnittelut!
  Kivalla tavalla onkin sankaria teillä juhlittu.

  Ihanan raikkaan väriset nuo poikien ruutupaidat!

  VastaaPoista
 9. Onnea kuusivuotiaalle! Se on aina mahtava tunne kun selvisi kaverisyndeistä! ;) Nimim. 10 lapselle ne joskus yksin järkännyt

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)