lauantai 1. joulukuuta 2012

Hampaattomat muotikuvauksetMeidän pojat pääsivät elämänsä ensimmäisiin oikeisiin muotikuvauksiin! Klikkaa tästä katsomaan NMT Kuopion uusin numero, jossa esitellään joulumuotia, pojat kuvissa sivulta 43 lähtien.

Kuvauksiin pääsy tosin oli vähän koetuksella, kun juuri kuvausmaanantaita edeltävänä viikonloppuna Maxille sattui ikävä haaveri. Kauppareissulla poika kompastui lastenkärryihin, ja kaatui kovalla voimalla kaupan kylmäaltaan metalliseen (terävään) suojukseen..

Toinen etuhammas jäi suoraan tapahtumapaikalle, ja toinen etuhampaista roikkui suussa. Onneksi vain maitohampaat! Hampaat menivät melkein läpi alahuulesta, ja huuli halkesi. Ja leukaan tuli vielä tikattava haava.

Melkoisen haastava tilanne päivystyksessä saada pieni mies ylipuhuttua puudutuspiikkiin ja tikkaamiseen.. Sen verran Max kuitenkin paniikiltaan ymmärsi, että pyysi tikkauslahjukseksi lelun. Ja lääkärin kanssa olimme erittäin myötämielisiä lelun oston suhteen :)

Kuvauksissa Maxilla oli siis tikit leuassa ja molemmat etuhampaat puuttuivat, mutta ei se tuntunut menoa haittaavan. Iloisia kuvia :)

6 kommenttia:

 1. Auts. Tosi ikävä juttu. Onneksi maitohampaat ja toivottavasti pysyviin hampaisiin ei aiheuttanut mitään vikaa. Haavereita sattuu.

  Ihania kuvia:)!

  VastaaPoista
 2. Oi miten tyylikkäät herrat! Omat joulumallini eivät pysyneet hetkeäkään paikallaan ns. joulukorttikuvauksissa. :D

  Ja voihan apua tuota vahinkoa! Sitä ei kyllä ikinä tiedä, milloin tulee pieni tupsahdus ja milloin isompi haaveri. Toivottavasti urhea mies paranee jouluun mennessä!

  VastaaPoista
 3. No hui, olipahan sattumusta kerrakseen:/ Varmasti teki kipeääkin! Mutta hei, kuvauksissa ei näytä haittaavan menoa lainkaan. Tosi hienot kuvat!

  VastaaPoista
 4. Auauau. Kaikkea sitä voi sattua!

  Tulin kurkkaamaan että kuinkas pitkiä poikia sulla olikaan ja vinkkaamaan että niitä Tutan retronorsuja saa pyjamana kokoon 122/128 asti, ihan siltä varalta sanon tässäkin jos et blogistani huomaa ;).

  http://www.reimashop.fi/Kategoriat/Tutta/Y%C3%B6asut/Pyjama/Tutta%C2%AE-pyjamasetti/p/626013-627

  VastaaPoista
 5. L-E: Kiitos vinkistä, niitähän voisi miettiä vaikka pukinkonttiin :)

  VastaaPoista
 6. Iiih! Oikein kyyneleet kihosi silmiin tuota tilannetta lukiessa!

  Meilläkin oli vastaava tilanne lähellä (ihan kotioloissa) viime viikonloppuna, sillä neiti kaatui naamalleen lattialle ja suusta tuli paljon verta. Onneksi hampaat eivät kuitenkaan lähteneet, mutta ylähuulen sisäpinnassa iso haava ja huuli turposi melkoisen näköiseksi.

  Oikein pikaista toipumista ja toivotaan ettei siitä seuraisi sen kummempaa!

  Kuvasta tuli kuitenkin tosi hieno!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)