keskiviikko 16. toukokuuta 2012

MUUTTOMYYNTI -20%Niilo Ilon Kuopion myymälä muuttaa isompiin tiloihin, lähemmäs keskustaa! Nyt tyhjennetään varastoa muuton alta, saat -20% alennuksen tilauksestasi koodilla MUUTTO.

Muuttomyynti on voimassa 16.5.-26.5., ja koskee kaikkia tuotteita, normaali- ja tarjoushintaisia sekä Poistokorin tuotteita, myös uutuuksia! Lisää koodi MUUTTO ostoskorin lunastuskoodi kenttään ja alennus lasketaan automaattisesti. Alennus koskee vain uusia tilauksia, eikä sitä voida hyvittää jälkikäteen.

Myymälä palvelee 26.5. saakka vanhassa osoitteessa Tulliportinkatu 19 ja on sitten suljettuna 28.5.-31.5.. Avajaiset uudessa osoitteessa Puijonkatu 15 ovat 1.6.. Verkkokauppa palvelee koko ajan normaalisti.

Tervetuloa muuttomyyntiin edullisille kesäisille ostoksille!Tässä pieni kurkistus uusiin tiloihin, eli ihanassa vanhassa kivitalossa jatketaan. Tässä uudessa liiketilassa on puolta enemmän tilaa kuin vanhassa, päästään siis mukavasti laajentamaan mallistoa ja saadaan vaatteet paremmin esille. Syksyllä myymälän valikoimaan saadaan myös paljon kysytty Villervalla ja myös Name Itin valikoima laajenee. Toiveissa on myös saada lapsille pieni leikkipaikka uuteen myymälään :)3 kommenttia:

 1. Blogissani olisi sinulle haaste :)
  Harmi, että putiikkisi sijaitsee aivan toisella puolella suomea, olisi hauska käydä! -Muutoinkin kuin nettikaupassa siis.

  VastaaPoista
 2. Kiva juttu, että tila lisääntyy, mutta vaunuilla/rattailla ei taida päästää sisään vieläkään?

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Uusi myymälä sijaitsee myös vanhassa kivitalossa, eli portaat on sinnekin. Mutta huomattavasti loivemmat.

  Vaunujen kanssa kannattaa pyytää nostoapua, jos ei itse pääse. Tähän nykyiseenkin myymälään nostetaan päivittäin useammat vaunut :)

  zirk: Kiitos haasteesta, yritän ehtiä vastata muuttohulinoiden keskellä.. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)