maanantai 12. maaliskuuta 2012

Suosikki-farkut

Nova Starin farkut ovat meidän kaikkien aikojen suosikkeja. Farkut ovat hyvännäköiset, ja ennen kaikkea mukavat päällä vyötärö- ja lahjeresorien ansiosta. Meidän pojat eivät juurikaan suostu normaaleja (kankeita) farkkuja käyttämään, mutta nämä housut puetaan aina mielellään.

Minusta farkut ovat paras vaate keväällä ja kesällä, silloin kun ei enää tarvita vedenpitäviä välikausihousuja. Farkuissa voi rauhassa rymytä, ne on helppo pestä ja ainakaan meidän pojat eivät ole vielä tähän mennessä saaneet farkkuja helpolla rikki :)

Nova Starin farkkujen malli on melko kapea, ja vyötäröllä on vielä tarvittaessa kiristysmahdollisuus. Meidän normaalivartaloisille pojille malli on juuri sopiva ilman kiristystä, housut pysyvät hyvin päällä, niitä ei tarvitse nostella päivän mittaan. Vyötäröresorin korkeudesta myös plussaa, koko alaselkä on hyvin suojattuna vaikkapa kaupunkitakin kanssa käytettäessä.

Nova Starin farkut ovat todella reilua kokoa, meillä on aina käytössä kokoa pienemmät Novat kuin normaali vaatekoko. Ja silloinkin farkuissa on reilusti kasvunvaraa.

Vielä yksi hyvä puoli; pitkät lahjeresorit. Pitkän käyttöiän lisäksi lahjeresorit toimivat hyvin saappaiden kanssa. Saappaat on helppo vetää resorien päälle, meillä käytetäänkin näitä housuja myös talvisin kaupunkikäytössä. Talvikengät on helppo laittaa resorien päälle, ja kun pukee villahousut tai leggarit farkkujen alle, niin menee hyvin talvellakin kaupunkikäytössä!

Kuvissa pojilla vaaleat farkut tämän kevään Nova Starin mallistosta, Maxilla koko 110 ja Fransilla 98. Paidat Mini Rodinin uutta ja vanhaa pandakuosia, Maxin paita 116/122 ja Fransilla 104/110.
6 kommenttia:

 1. Kivan näköiset farkut. Voisi sopia myös meidän hoikkeliinille :)

  VastaaPoista
 2. Meilläkin tykätään farkuista. Ovat todella kätevät juuri ulkoilussa kun on kuivaa mutta shortseissa ei pärjää ja sopivat myös kauppa- ja kyläreissuille! =)

  VastaaPoista
 3. Tuo multicolorpandapaita on vaan niin ihana!

  Nova starin farkut eivät ole lyöneet meillä läpi, mutta ehkä pitäis koittaa uudestaan=)

  VastaaPoista
 4. Nova Starin farkut ja muutkin housut on kyllä huippuja! Reilun koon ja resorien ansiosta farkkujen käyttöikä on todella pitkä.

  VastaaPoista
 5. Meillä taas noi lahjeresorit aiheuttaa joka kerta ihan hirvittävän kitinän, kun housut pitäs riisua. 4,5-vuotiaalla palaa hermot, kun niitä ei voi vaan potkia jalasta... Äidin mielestä ois muuten vallan kivat housut.

  VastaaPoista
 6. Meillä kans tykätään Nova starin farkuista, kaiksta samoista syistä, mitä mainitsitkin :D Hoikille pojille juuri sopivan malliset!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)