keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Tähdellisiä ostoksia

Minä myönnän, että ostan usein vaatteita/kenkiä, joita meillä ei välttämättä tarvittaisi. Ja puhun nyt lähinnä lastenvaatteista, itselle vaatteita tulee nykyään hankittua oikein hillitysti.

Välillä, usein juuri vuodenaikojen vaihteessa, iskee aivan hillitön ostomania ja verkkokauppojen ostokoreihin tipahtelee vaikka mitä tuotteita. Mies vain huokailee, kun postipoika kiikuttaa paketteja sisälle. Onneksi tuolla reilun 10 vuoden kokemuksella tyytyy (tiettyyn rajaan asti) vain huokailemaan :)

Ja paljon tilaan juurikin verkkokaupoista. Minusta se vaan on paljon helpompaa, klik klik.

Tällä kertaa innostuin hankkimaan pojille vielä talviset kaupunki-asut. Puolustuksen puheenvuorona sanottakoon, että koot on valittu reiluiksi, eli menevät vielä ensi syksynäkin. Mini Rodinin parka-takeista en innostunut vielä syksyllä ollenkaan, mutta nyt talven mittaan näistä on tullut melkein pakkomielle.

Meillä ei todellakaan olisi tarvittu talvitakkeja, mutta nyt ne vaan roikkuvat meillä eteisen naulakossa. Takeille kaveriksi tilasin Pikkujaloista upeat Anguluksen biker-saappaat, tällaisista kengistä olen jo pitkään haaveillut! Ja ovat kyllä ihanat, ja varmasti lämpimät, kun sisus on villaa.Ja olihan näissä pakkas-viikonlopun ostoksissa mukana myös jotain tähdellistä..
Villervallan tähtihousut ja Bisgaardin tähtilenkkarit kesäksi :)


12 kommenttia:

 1. Ihania ostoksia :) Nettikaupat on todellakin kätevämpiä! Lasten kanssa kun ei viitsi kaupoille raahautua. Ja toisaalta, ei täältä meidän pikkukylästä edes saa sellaisia vaatteita mistä tykkään.

  Onneksi tilasin ton takin meillekin Niiloilosta ;) Kiitos vielä neuvosta kokojen suhteen!

  VastaaPoista
 2. Mä kans ollen oikein mestari tekemään näitä tosi tähdellisiä ostoksia ja sitten keittää kiinni kun mitään ei mahdu minnekään ja osat vaatteista jää käyttämättä tai tosi vähälle käytölle ja on siinä oma vaivansa myydä niitä poiskin.
  Just tänään mietin että ihan oikeasti hei, yhdet haalarit ja yhdet kaksiosaiset riittää ihan hyvin, samoin kengiksi goret ja Kuomat. Yhdet pipot per setti, kahdet rukkaset. Ja oikeasti ilman kauppavaatteitakin pärjätään kun ei me siellä kaupassa koskaan käydä lasten kanssa.
  Ja sitten huomataan yks kaks että hitto, lapsille ei ole kuin yhdet sopivat yökkärit ja pikkarit ja sukat on pieniä, eikä aluspaitojakaan ole... Ja mitä on ostoskorissa: takkeja, housuja ja ihan turhanpäiväisiä kenkiä. OHO!

  VastaaPoista
 3. Tosi kauniit ja sopivasti rockit takit. Meidänkin pojalle sopisi oikein hyvin tuollainen. Meilläkin odottaa kesää nuo Bisgaardin tähtinilkkurit :)

  VastaaPoista
 4. Hieno kokonaisuus! Tosi kivalta näyttää :)

  VastaaPoista
 5. Naisten tehtävä nyt vaan on shoppailla =) ensin nuorempana itselleen ja sitten lapsilleen =)
  Kivoja juttuja olet kyllä ostanut! Mä tässä muutama päivä sitten mietin, että oonko ihan järjissäni kun tilasin pojalle uuden talvihaalarin. Täksi talveksi, ei mene millään enää seuraavana.

  VastaaPoista
 6. kaipaisin kovasti live kuvia ticketin kevät haalareista, netissä näitä on hankala vertailla kun kuvat on niin huonot.

  VastaaPoista
 7. Tosi tyylikkäitä ostoksia!

  VastaaPoista
 8. Minulla on sama pakkomielle tuosta takista, mutta vielä en ole sortunut :)

  VastaaPoista
 9. Minnapas: Tulossa on Ticketin puvuista livekuvia. Heti kun ehditään :)

  VastaaPoista
 10. Hiphei,
  Olen vakaasti sitä mieltä, että pahempiakin rikkomuksia ihmiskuntaa kohden on, kuin ostaa laadukkaita lastenvaatteita ja kenkiä ;)
  Komiat on takit ja kengät! Onko kengät helppoja vetää jalkaan? Onko kapeaa vai normaalia lestiä?

  VastaaPoista
 11. KÄÄK! Nyt vasta hoksasin, että olenkin kommentoinut miehen tunnuksilla!! Tuo eka kommentti on siis minun :D

  VastaaPoista
 12. Zirk: Kengät on tosi helppo vetää jalkaan, kun sivulla on vetoketju. Ja kengät eivät ole mitenkään kapeaa mallia, vaan normaali lesti :)

  Maria: Joo, arvastin kyllä että kommentti on sinulta :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)