maanantai 16. toukokuuta 2011

Viikonlopun ulkoilukuvia

Vaikka viikonloppuna oli vähän viileämpää, oli kuitenkin ihanan aurinkoiset ulkoilukelit. Kun vain laittoi tarpeeksi vaatetta päälle.

Ja kyllä me ulkoiltiinkin, käytiin varmasti useampaan kertaankin kaikissa meidän lähialueen leikkipuistoissa. Meillä onkin nyt hyvä valikoima leikkipuistoja, ihan tässä lähietäisyydellä on kolme hyvää leikkipuistoa. Kuvat on otettu uusimmassa Hapelähteen leikkipuistossa, joka valmistui vasta viime syksynä.

Sieltä löytyykin jos jonkinmoista kiikkua, liukumäkeä ja kiipeilytelinettä lapsille, sekä myös aikuisille liikuntavälineitä. Lisäksi erilaisia pelikenttiä, sekä senioreille oma liikuntapaikka (joka tosin tuntuu olevan sekin enemmän lasten suosiossa).

Pojilla ulkoiluvaatteina Ticketin haalarit, Maxin pipo Kimperi ja Fransin kypärämyssy Wenja Wekkuli.

5 kommenttia:

 1. Tosi kivan näkönen tuo leikkikenttä! =)
  Meillä ei paistanut aurinko viikonloppuna mutta onneks ei myöskään satanut niin vähän uskalsi ulos mennä... :D

  VastaaPoista
 2. tosi kivan näkönen tää puisto monesti on pitänykki käydä siel :) täytyy muistaa =)

  VastaaPoista
 3. Heippa, hyvä leikkipuisto kodin lähistöllä on kyllä mahti juttu. Meiltäkin sellainen löytyy lähistöltä ja joka viikko tulee ainakin puistopäivänä käytyä. Tuolla meidänkin puistossa on noita seniorilaitteita. Ne soveltuvat tosin kaikki myös ihan lapsille. Mutta on kyllä kivaa kun voi huoletta itsekkin mennä ja kiipeillä ja touhuta niiden parissa. -Tiina

  VastaaPoista
 4. Kiva tuo pikkuäijän kypärälakki, mahtaakohan niitä saada jostain nettilästä?

  VastaaPoista
 5. Hilppa: Nyt en kyllä tiedä onko noita hattuja saatavilla netistä, en ainakaan äkkiseltään löytänyt. Itse ostin hatun täältä paikallisilta messuilta :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)