lauantai 29. elokuuta 2009

Hop Lopissa

Eilen iltapäivällä tehtiin poikien kanssa kuntoilulenkki, käytiin Hop Lopissa. Jo yksin kahden pikkupojan kanssa Hop lopissa saa ihan kunnolla hien pintaan, mutta siihen lisäksi päätettiin mennä rattailla eli käveltiin sinne ja takaisin (tai siis äiti käveli). Ei meiltä kovin pitkä matka ko. leikkipaikkaan ole, mutta ihan hyvä kuntoextra pallomerissä ja labyrinteissä juoksentelun lisäksi.

Olen itse sen verran lapsenmielinen, että viihdyn Hop Lopissa hyvin. Mukava kerrankin irrotella ja ryömiä tunneleissa, laskea liukumäkeä ja uida pallomeressä. Ainut haittapuoli seikkailupuistossa on meteli ja kuumuus ja eihän se ihan ilmaista touhua ole (12€ meidän pojista).

Poikien kanssa ollaan käyty säännöllisesti muutaman kuukauden välein leikkimässä Hop Lopissa. Alkuun Max ei uskaltanut mennä pomppulinnaan ollenkaan ja pallomerikin oli liian hurja juttu. Iso liukumäki ja tunneleissa juoksentelu on aina ollut mukavaa. Frans taas on aivan ihastunut potkuautoihin ja niiden aukeavaan oveen. Poika viettikin varmasti ensimmäiset puoli tuntia auton parissa :)


Fransin suosikkeja olivat nämä potkuautot ja varsinkin tuo avautuva ovi..


Välillä äiti ja kamera eivät meinaa millään pysyä perässä..


Aikas hauska pallomeri =)


Ja vauhdilla ylöspäin!


Jee, tunneli! Kumpi ehtii ensin?


Pojilla Småfolkin autopaidat, Fransilla Lindexin velourit ja Maxilla Kik Kidin velourit.


4 kommenttia:

 1. Söpöt pojat!

  Mistä Kikkidejä saa vihreinä (housuja)?

  VastaaPoista
 2. Kivalta paikalta näyttää! :)
  Me ei olla koskaan vielä käyty Hop Lopissa, kun ne on niin kaukana..

  VastaaPoista
 3. Shaoli: ostin Kik Kidit Huutiksesta varmaan jo vuosi sitten..

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)