perjantai 24. heinäkuuta 2009

Hatut ja kypärät sekä muita kesäkuulumisia

On se vaan kumma juttu, että sisällä vedetään innoissaan hattuja ja lippiksiä päähän (ja kuljetaan ne päässä uloslähtöön saakka) heti aamusta lähtien. Hyvä, kun ei tarvitse aamupesuakin suorittaa hatut päässä..

Sitten kun päästään ulos, hatut lentävät kaaressa jonnekin hiekkalaatikon tai rantamaton kulmaan. Eikä ne päässä pysy vaikka sitä on jo koko kesä harjoiteltu. Sekään ei auta että lieri tai lippa suojaisi niin mukavasti auringon häikäisyltä :)

Tuttivieroitus (nyt kai voi jo kehua) onnistui meillä hyvin. Kaksi ensimmäistä yötä Max kiemurteli tuskissaan vieroitusoireiden vallassa, mutta hyväksyi aina selityksen että huomenna syödään sitä Joulupukin lähettämää jäätelöä.. Ja on meillä muuten jäätelöä mennytkin :)

Muuten tuttia on kyselty ehkä kahdesti! Ja pikkuvelikin on saanut rauhassa syödä tuttiritarin lähettämää vauvantuttia, Max ei meinaakaan laittaa vauvantuttia suuhun. Max kun on jo iso poika!

Uudessa kodissa ollaan nukuttu jo muutamia öitä, suurin osa tavaroista on jo kannettu sinne. Vähän jännältähän tuo kerrostalo-asuminen tuntuu rivarin jälkeen, mutta onneksi meillä on kiva parveke.

Sellainenkin jännä juttu tapahtui uuteen kotiin muuton myötä, että Max alkoi nukkua omassa sängyssään. Aloin olla jo ihan varma että poika ei lähde äidin vierestä ennenkuin armeijaan mennessä, mutta nyt sitten sekin tapahtui. Poika nukahtaakin itse omaan sänkyynsä, ei tarvitse edes vieressä maata.. (On kuulemma iso poika).

Kuvissa Frans harjoittelee tällä kertaa kypärän päähän laittoa:Fransilla H&M haaremihousut ja Lindexin paita


6 kommenttia:

 1. Meillä kanssa kypärän laitto päähän ja takaisin on suurta huvia tytöllä. Pitäisi vaan olla joku harjoituskypärä, ettei tarvisi vahtia ettei käytössä olevat kovin kolhiinnu.

  VastaaPoista
 2. Juu, meillä myös touhutaan hatut päässä sisällä aamusta iltaan ja ulkona etenkin Nöpöltä tahtoo putoilla matkan varrelle.

  VastaaPoista
 3. Meillä hatut pysyy ihmeen hyvin Emilin päässä, ei tartte olla edes nauhoja. Kai se vaan on oppinut näkemään veljien päässä, että ilman hattua ei mennä ulos ja se on sitten vähän hienoakin. ;D

  VastaaPoista
 4. Kaksivuotiaalla pojalla aina hattu ulkona. Hatuissa ei nauhoja ja hyvin pysyy päässä. Joskus, kun itse olisin valmis joustamaan ja lähtemään esim. kesäiltana varjoisalle pihalle laittamatta hattua pojan päähän, niin kyllä muistuttaa ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)