keskiviikko 20. marraskuuta 2013

JOULUN AVAUS -25%















Niilo Ilossa vietämme Joulun avausta! Joululahjaetuna tarjoamme nyt kaikki normaalihintaiset tuotteet -25%:n alennuksella koodilla JOULUNAVAUS.

Myymälä ja verkkokauppa ovat nyt pullollaan uutuuksia, ja jouluisia lastenvaatteita. Uutuutena mm. Nosh Organicsin ihana Wintertime-mallisto, Småfolkin paidoissa uusia kuoseja ja Name Itiltä paljon juhlaankin sopivaa vaatetta. Name Itiltä saimme myös ihanat tähtikuosilliset pyjamat ja unihaalarit, jotka sopivat hyvin pakattavaksi pukinkonttiin. Myös The Brandiltä saimme ison erän täydennystä ihaniin röyhelöhihapaitoihin ja -mekkoihin. Myymälässämme on laaja valikoima Villervallan talvimallistoa, näistä löytyy aina kivat yhdistelmät joulunajan juhliin ja jouluisiin paketteihin. 

Käytä nyt hyödyksesi hyvä joulunavaus-tarjous, ja hanki joululahjat ajoissa. Tarjous on voimassa vain viisi päivää, 20.-24.11.. Tarjous on voimassa myös Kuopion myymälässä keskiviikosta lauantaihin. Tarjous ei koske Outletin tuotteita, eikä lahjakortteja, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuksiin.

Tervetuloa jouluisiin tunnelmiin, hanki nyt joulun iloisimmat pehmeät paketit!
Ostoksille pääset TÄSTÄ, klik!

 

3 kommenttia:

  1. No voihan hitsiläinen etten nyt pääse paikan päälle kattoon Villervallaa! Kivaa joulun avausta teille! :)

    VastaaPoista
  2. mistä ohje noihin star wars lumihiutaleihin?
    marttta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös ole kivoja :) Ohjeita mm. täällä: http://mattersofgrey.com/diy-star-wars-snowflakes/

      Poista

Kiitos kommentistasi :)