torstai 7. marraskuuta 2013

MINI RODINI VILLITYS JA MEIDÄN SUOSIKIT


Tämä taitaa olla aika yleistä, mutta meillä(kin) on hullaannuttu Mini Rodinin vaatteisiin. Voi ihan puhua pienimuotoisesta villityksestä..
Tämän talven suosikkitakit tulevat varmasti olemaan ihanat oranssit pandaparkat, joita ollaankin jo päästy käyttämään.

Menneiden kauden suosikkejakin on paljon mm. mustat parkatakit TÄÄLLÄ. Näitä takkeja käytettäisiin vieläkin, mutta valitettavasti ovat jo pienet. Takit löytyvät Huutonetistä.

Viime talvena käytettiin parempina pukuina myös Rodinin salama- ja pandatoppahaalareita, kuvia TÄÄLLÄ ja TÄÄLLÄ.
Ulkovaatteiden lisäksi meillä käytetään paljon myös Mini Rodinin sisävaatteita. Aiemmin lähinnä trikoopaitoja, mutta nyt olemme tykänneet vielä enemmän collegepaidoista ja -housuista. Ketut, pantterit ja lumileopardit ovat olleet kovassa käytössä.

Blogia selatessa löysin myös suorastaan nostalgisen koko-opas postauksen 3,5 vuoden takaa, TÄÄLLÄ. Rodinit ovat näköjään olleet tykättyjä myös silloin.. Ja voi miten pieniä meidän pojat ovat! J

6 kommenttia:

 1. Nuo takit ovat kyllä aivan ihanat, piristävät väriltään. Mini Rodinit ovat tosiaan tämän syksyn aikana jotenkin pomsahdelleet blogien sivuilta esille enemmän, kuin ennen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin takit on ihanan väriset, vähän erilaiset :)

   Poista
 2. Mini Rodiniin on hullaannuttu täälläkin! :D Nuo pandaparkat on aivan ihanat, ja syksyn kuoseista heppa, pingviini ja kettu erityisesti oli meidän mieleen :))

  VastaaPoista
 3. Oonkohan mä ainoita bloggaajaäitejä, jolla ei oo vielä yhtään vaatetta Mini Rodinilta..? Uusissa kuoseissa ei vaan oo ollut mitään niin superkivaa, että olis ollut pakko ostaa, mutta katotaa nyt miten käy seuraavassa mallistossa. Nää teiän takit on kyllä tosi söpöt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et varmaan ole ainut..eihän aina vaan kaikki iske kaikille :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)