maanantai 4. marraskuuta 2013

ILTALEIKIT KEITTIÖSSÄ (SIS. KEITTIÖKUVIA)Marraskuussa jo mennään, ja ulkona vain sataa vettä.. Oivallinen ilta siis kasata sisällä legoja ja leikkiä tällä kertaa vaikkapa keittiössä!
Meidän keittiö on, hassua kyllä, talon pienin huone. Tilaa meillä on kahdessa kerroksessa, mutta keittiö on tosiaan samankokoinen tai jopa vähän pienempi kuin edellisen kotimme, kerrostalokolmion, keittiö. Mutta ei se kyllä meitä haittaa, kuitenkin keittiössä sopii hyvin laittamaan ruokaa ja pieni ruokailuryhmäkin sinne mahtuu, eikä meillä harrasteta mitään astioiden keräilyä. Olohuoneessa meillä onkin sitten iso, jopa kahdeksan hengen ruokapöytä. Ja riittävästi tilaa sille muiden kalusteiden lisäksi.

Keittiösta teimme remontin yhteydessä mahdollisimman kevyen, yläkaapit jätettiin kokonaan pois ja väriksi valittiin ajaton valkea. Ja jotta rauhallinen tunnelma säilyisi, astianpesukone ja jääkaappi/pakastin integroitiin, jolloin ne ”häviävät” kaappien sekaan. Samoin uuni ja mikro on integroitu mukavalle käyttötasolle.

Käyttöastiat säilytetään isoissa alavetolaatikoissa, ja aterimet vetolaatikoiden sisälaatikoissa. On muuten kätevää, kun lapsetkin yltävät ottamaan astiat suoraan laatikoista itse. No, ehkäpä joitakin vuosia sitten en olisi ollut samaa mieltä.. Meillä ainakin tyhjennettiin hyvin ahkerasti kaappien sisuksia lattioille :)
Kalusteet on keräilty mummolan vintiltä, nyt sisustuksessa viehättää kovasti värikkyys valkoisen rinnalla ja vanhat elämää jo nähneet huonekalut. Ja onhan se nostalgista syödä samalta ruokapöydältä nyt kuin vauvana.

Meillä onkin ollut mahdollisuus tehdä useampia keittiöremontteja tässä viime vuosien aikana, viimeisimmät on dokumentoitu tänne Blogistaniaan. Sisustusmaku tuntuu, ainakin jonkin verran, muuttuvan vuosien varrella, tässä linkit meidän aikaisempiin keittiöihin:
Vuosien varrrella kaikkiin keittiöihin olen ollut tyytyväinen, mutta kyllä tämä nykyinen vaan on kaikkein paras! J
 

10 kommenttia:

 1. Ihanan värikäs keittiö :)

  VastaaPoista
 2. Ihana keittiö! Kelpais mullekin :)

  VastaaPoista
 3. Jee, nyt onnistuu mullakin kommentointi! :)

  Tosi kivan näköinen keittiö! Ja ylipäänsäkin olen tykännyt hirveästi, mitä kuvia sisustuksestanne onkaan ollut! Voisin muuttaa teille asumaan ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä juttu, jos nyt on kommentoinnin säädöt kohdillaan!

   Tervetuloa vaan tänne, meitä asustaa nyt 4 henkilöä noin 70 neliössä, joten vielä hyvin mahtuu sekaan :))

   Poista
 4. Siis olen koittanut sen sata kertaa kommentoida onnistumatta! No, nyt onnistuu!
  Siis ihania juttuja teidän keikkiössä - oih!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä juttu että onnistuit nyt kommentoimaan! Nyt pitäisi toimia moitteettomasti, melkoisen säätämisen jälkeen :)

   Poista
 5. Kappas, sullakin on nyt keittiössä sekalainen kokoelma keittiötuoleja. Niin se muoti vaan imee mukaansa;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)