maanantai 18. marraskuuta 2013

FRANS, RAPUNEN, MERIROSVOKAPTEENI JA MARIMEKON KULKUE
Otsikossa tulikin jo muutamalla sanalla kuvaus meidän viikonlopusta. Viikonloppuna riehui Eino-myrsky, joten ulkoilut jätimme vähän vähemmälle ja keskityimme mukaviin sisähommiin. Teimme ruokaa ja herkuttelimme, piirreltiin, väritettiin ja sisustettiin. Ja kuunneltiin tuulen tuiverrusta talon nurkissa.
Frans innostuikin oikein kunnolla värittämään, kaikki puuvärit kaiveltiin esille keittiön pöydälle. Isä piirsi erilaisia legohahmoja, ja sitten Frans väritti hahmot. Kaikkein suosituimmat hahmot tällä hetkellä ovat merirosvokapteenit Jack Sparrow ja hurjan pelottava Rapunen, jolla on puujalka, ravun saksi kätenä ja leväparta, hui!

Innostus merirosvoihin tulee kirpparilta löydetystä Merirosvot-kirjasta ja kuinkas muutenkaan, samanaiheisesta Xbox-pelistä.
Värittämisen lomassa vaihdoin keittiön verhot, pitkään haaveilemani Marimekon kulkue marssi meidän keittiöön. Tosin vain toiseksi verhoksi, toisena verhona on Ikean mustavalkoraidallinen kangas ja pöytäliinakerni on myöskin Ikealta. Alun perin tämän Kulkue-kankaan piti tulla poikien huoneeseen, mutta pojille tämä ei kuulemma kelpaa.. No, katsotaan nyt, kun kangas roikkuu aikansa meidän keittiössä. Jos poikien mieli muuttuu, niin sehän siirtyy helposti yläkertaan :)

Kivaa viikkoa kaikille! J

6 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä ihana kangas!Mulla on sama suunnitelma lasten makkariin ja toiseksi puoleksi juurikin iken raitakangas kun ikkuna on se verran pieni ettei tuollainen kuosikangas oikein ole edukseen kahtena kappaleena.

  VastaaPoista
 2. Tämä on kyllä ihana kangas, ja toimii hyvin juurikin raitaverhon kanssa :)

  VastaaPoista
 3. Hei! Mistä nuo ihanat viimeisen kuvan purkit on? Siis nuo alemmalla hyllyllä? Kiitos jo etukäteen tiedosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, mukit on Ferm Livingin. Itse tilasin ne Room21-verkkokaupasta :)

   Poista
 4. Ihanat pirteät värit postauksessa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, meille alkaa värit hiipiä pitkän valkoisen kauden jälkeen :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)