lauantai 16. marraskuuta 2013

KUINKA MONTA TAKKIA KAAPISSASI ON – HAASTE


RiikanBlogissa on kiva, ”Kuinka monta takkia kaapissasi on?” haaste. Haaste on jatkoa suosion saaneelle kuinka monta mekkoa kaapissasi on-haasteelle. johon tosi moni bloggaaja on jakanut mekkokaappinsa sisällön.
Mekkohaaste oli kiva, mutta näin poikien äitinä en päässyt siihen osallistumaan. Mutta takkihaasteeseen on heti tartuttuva..

Tässä siis meidän poikien talvitakit, yhteensä 6 takkia kolmella pojalla. Meillä on tänä talvena käytössä pelkästään takki+housuyhdistelmät ulkoilussakin, ei siis toppahaalareita ollenkaan.
Ulkoiluun on varattu Molo Kidsin ski resort-takit ja kaupunkitakkeina Mini Rodinin panda-parkat. Molo Kidsin parkatakit ovat varatakkeina molempiin käyttötarkoituksiin.

Siis meillä on ihan tarpeeksi takkeja, jopa yhdet liikaa.. Mutta silti The Brandin upeat mustat parkatakit ovat pyrkimässä meidän takkinaulakkoon.. Ne vaan on niin hienot!

Minä haluaisin kurkistaa seuraavien bloggaajien takkivarastoihin, ja laitan haasteen eteenpäin:

 

 
Tästä haasteesta sai muuten alkunsa myös verannan muutos-projekti. Meidän veranta KUVIA TÄÄLLÄ  on ollut kiva oleskelupaikka, mutta vaate- ja kenkäsäilytystä se ei ole auttanut ollenkaan. Tänä aamuna kannettiin sohva ja nojatuoli pois verannalta, ja asennettiin tämä yläkerran vintiltä löytynyt naulakko paikalleen. Takkien säilytystila tuplaantui heti! Nyt vain miettimään sopivaa kenkäsäilytys-systeemiä.. Mukavaa viikonloppua J

 
 

9 kommenttia:

 1. Hienot takit teillä!! Kiitos haasteesta, mutta meillä on kahteen poikaan vaan yksi toppatakki... toki voisi olla hauska poikkeus muiden bloggaajien paljastuksiin :D

  Niin ja tosi kivalta näyttää aina vaan teidän veranta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tartu vain haasteeseen, siitähän tulee hyvä postaus! Haasteen ideana ei ole kuitenkaan se, että takkeja olisi mahd. paljon. :)

   Poista
  2. Niin todella idea ei ole se että se kellä on eniten on voittaja, vaan musta on hienoa myös jos jollain vaatebloggarilla on vain yksi takki, Vau ja hyvä miina!

   Poista
  3. Mutta hienot on teidänkin takit ja kiva, kun tulit mukaan;)

   Poista
  4. Heh, no en toki ajatellut, että tää olis joku paljous-kisa, vaan lähinnä sitä, että se takki on kyllä nähty jo useampaan kertaan blogissa ;) Mut voinen sen esitellä vielä kerran :D

   Poista
 2. Kiitos haasteesta, tää onkin hauska! :) Ja niin hienot takit teillä! :))

  VastaaPoista
 3. Ihanat takit! Meiltä löytyy haalareiden lisäksi yhdet takit per lapsi :)

  VastaaPoista
 4. pojalla 4,5 v: 2 toppatakkia, yksi vk-takki, 2 fleecetakkia ja 3 talvihaalaria (joista yksi käytössä ollut jo pari kertaa)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)