tiistai 26. marraskuuta 2013

JOULUFARKUT JA ASKARTELUA


Meillä pojat ovat edelleen kipeitä. Paljoa kuumetta ei ole, kaverit ovat siis ihan virkeitä, mutta yskä on niin kova ettei ulos voi lähteä. Eikä oikein juosta ja riehua sisälläkään.. Hankala yhtälö, tällainen yskä ja virkeät pojat!
Juoksentelun sijaan olemmekin keksineet kaikkea mukavaa, paikallaan tapahtuvaa tekemistä. Kuten pelaamista ja tv:n katselua, lelujen kasaamista ja askartelua. Askartelu tuntuukin olevan pojista tosi hauskaa, pöydän ääressä saa kulumaan helposti tunninkin. Vaikka meidän askartelutarvikevarastot eivät ole kovin suuret. Pojat ovat tehneet mm. isänpäivälahjoja, synttärilahjoja ja joululahjoja.. Värikartonkien puutteessa paperit väritetään itse ja lahjojen käärepaperiksi sopii hyvin Savon Sanomat J

Pojilla askarteluvaatteina ihanan punaiset joulufarkut, omasta kaupasta. Maxin raitapaita Maxomorra ja Fransin paita mòi.
 

4 kommenttia:

 1. Ihanan pirteät farkut. Itse en ole vielä uskaltanut hankkia muun värisiä farkkuja, kun perus sininisiä :) Tuo pitkäkestoinen flunssapöpö taitaa olla nyt valloillaan. Meilläkin pienimies ollut kipeänä, ei pahasti, mutta sitkeä yskä vaivaa ja heti kun juoksee vähäänkään, niin alkaa yskittämään. Mies puolestaan on menettänyt puhetyöläisenä äänensä flunssan mukana. Sairasta sakkia :) Paranemisia teidän pojille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta on aivan ihania nämä värilliset farkut, meiltä näitä löytyy oikea värisuora.. Sekä pojilta että äidiltä :)

   Poista
 2. tosi kivat housut ja söpöjä poikia sulla ;)ja vielä askartelemassa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Meidän pojat on harvinaisen paikallaan näissä kuvissa..

   Poista

Kiitos kommentistasi :)