torstai 28. tammikuuta 2010

Ticket to Heaven ja Kimperi, kevät 2010

Sain ensimmäisen toimituserän Ticket to Heavenin kevättä 2010 sekä sopivasti Kimperiltä pipotoimituksen. Ticketiltä tulee vielä välikausihaalarit eri toimituksessa, nyt myyntiin saatiin Plain Rainit, fleecellä tai ilman. Väreinä vadelmanpunaista Virtual pinkiä, tummansiniharmaata Total eclipseä, ihanaa violettiä sekä sitä mahtavaa ruskeaa (coffee).

Max 3 v, 98 cm pitkä ja käyttää kokoa 98 cm, suostui kokeilemaan muutamaa pukua. Frans sai kaksi rokotusta ja on sen verran kiukkuinen, ettei mallinhommat paljoa kiinnosta ;)


Tuo uusi violetti väri on aivan ihana, vähän hankalaa saada kuviin oikeaa sävyä. Mutta kuitenkin mielestäni sellainen sävy, joka käy myös pojalle. Kimperin joustofroteepipo luumuruoho, koko L.


Maxin violetti puku on kokoa 98 cm. Kasvunvaraa on, mutta ei nämä Ticketin Plain rainit ole enää niin reiluja kuin joskus ennen kun piti ottaa kokoa tai kahta pienempi. Maxille ottaisin tämän 98 cm puvun, tänne mahtuu välipukukin hyvin sisälle. Kimperin pipo limepallo, koko L.

Ruskea Plain Rain koko 98 cm ja Kimperin trikoopipo minttusuklaa koko L.

Tässä vertailun vuoksi housut koossa 92 cm. Ei ole pienet nämäkään, mutta kasvunvaraa ei ole niin paljon.
Kimperin pipot sopivat Ticketin väreihin hyvin ja yhdistelymahdollisuuksia on paljon, tässä muutamia ehdotuksia:


Takki ruskea (coffee) ja pipoina joustofroteista aurinko- ja turkoosiraitaa viileämmälle ilmalle sekä trikoista minttusuklaata ja karviaispalloa vähän lämpimämpään säähän. Eri pipo- ja asustevalinnoilla puvun ilme muuttuu täysin :)


Vadelmanpunaiseen takkiin käy hyvin uutuusväreistä joustofroteinen vadelmasuklaapipo, trikoisessa vadelmasuklaassa pinkki on vähän vaaleampi, mutta ihan hyvä vaihtoehto tämäkin. Limepallolla taas asuun ihan erilainen ilme.


Violetin takin kaverina joustofroteesta luumuruoho sekä trikoopipoista limepallo ja lilapallo.


Total eclipse on oikeastaan tuollainen aika harmaansävyinen tuommansininen ja siihen sopiikin Kimperin harmaa-musta pippuripallopipo. Väriä pukuun saat esim. luumupallolla, limepallolla tai minttusuklaalla.

Kimperin pipoista kannattaa ottaa reilu koko, varsinkin nuo pallokuvioiset ovat aikaa napakkaa trikoota. Joustofroteinen on vähän reilumpaa mitoitusta.


Tässä mittoja:


haara-lahje

74 cm 30,5 cm
80 33 cm
86 36,5 cm
92 38 cm
98 41 cm
104 42,5 cm


kainalo-hiha

74 cm 22,5 cm
80 24,5 cm
86 26,5 cm
92 28,5 cm
98 30,5 cm
104 32,5 cm


Vielä kun nämä pakkaset loppuisivat ja oikeasti tulisi se kevät ja välikausipukujen aika :)

22 kommenttia:

  1. Tosi kaunis väri tuo violetti! Olikos se niin, että tuo Plain Rain on sitä tuulipukumaista kangasta? Tuleeko sinulle ollenkaan isompia kokoja näistä puvuista?

    VastaaPoista
  2. Sorry, tää kommentti on vähän asian sivusta: Teillä on ihana lattia. Mitä materiaalia se on?

    VastaaPoista
  3. Tuleeko Niilo Iloon myyntiin siis niitä ihania tähtihaalareita? Himoitsen myös Cupcakea, mutta blogeissa on kirjoitettu sen olevan kovin ohutta. Jäänee meiltä siis hankkimatta ja kohtahan niitä ei edes tarvitse hankkia =) Tähtitakki meitä kyllä kiinnostaa;)

    VastaaPoista
  4. Jaahas, sitä hoidetaan tärkeitä puhelinneuvotteluita kesken mallinhommien =)

    Tuo vadelmasuklaa kimperi on kuvassakin niin herkullinen, että voisin syödä senkin.

    Tuleeko sinulle Ticketin kumipukua fleecellä ja mikä niistä oikeasti on suurin koko? Suomalaiset nettikaupat kun myyvät niin älyttömän pieniä kokoja. Siis rubber rain with fleeceä kaipailen, vai onko sekin uudella nimellä ja kankaalla ja kerrassaan lopetettu?

    VastaaPoista
  5. Heissan, onko Ticketiltä tulossa keväällä lainkaan Rubber Rain w. fleeceä vai onko se vain syksyn rapakeleihin?

    Kiitos tiedosta jo etukäteen!

    VastaaPoista
  6. Tuo Ticketin violetti on kyllä kaunis sävy, vaikka tytölle ei yleensä violetti väri jostain syystä sovi. Tuo tummansininen/harmaa ois myös kiva nähdä "livenä"...ihan niin kuin meillä jotain tarvittaisiin.

    VastaaPoista
  7. Hedy: Plain rain on tuulipukumaista kangasta, kestävää kuitenkin. Suurimmat koot ovat 104 cm, jatkolle otan mielellään kokotoiveita vastaan :)

    Aarre: lattia on tammilankkulaminaattia, juuri naputeltu paikoilleen..

    Myrmeli: tähtihaalareita odotellaan ihan lähiaikoina, myös yksivärisiä haalareita on tulossa.

    Rubber rainia fleecellä olisin halunnut tilata, mutta sitä ei saa kuin syksy/talvikaudelle.

    Oliviah: en ole oikein tummansinisen ystävä, mutta tuo Ticketin väri on kyllä kaunis :)

    VastaaPoista
  8. Ihania yhdistelmiä olet vinkiksi koonnut. Alkaa kohta poltella nuo välikausihankinnat. Ensin näytti siltä, että mitään ei tarvita, mutta kuopukselle ei ole mitään :) Ja keskimmäinenkin saattaa tarvita pienemmän puvun sittenkin :D

    VastaaPoista
  9. Sen verran nyt tuo Ticket nappasi, että piti ottaa tytölle pinkki, kera Kimperin vadelmapallon =)

    VastaaPoista
  10. Hei, mitä värejä Ticketin haalareista on tulossa? Minun 2-vuotiaalla pojallani on ollut aiemmin käytössä vain Ticketin haalari, mutta nyt mietin tuon Plain Rainin ostamista haalarin lisäksi. Miten hyvin se pitää sadetta? Entä kuinka kestävää tuo tuulipukumainen kangas on? Blogiasi on todella kivaa ja hyödyllistä lukea,joten kiitos siitä!

    VastaaPoista
  11. Plain Rain on tarkoitettu välikausi/sadeasuksi, vedenpito on 5000 mm. Eli pitää todella hyvin vettä.

    Ticketin haalareilla vedenpitävyys on vielä vähän parempi ja kangas on tukevampaa. Plain rainin ohuemman kankaan etu on se, että asu ei ole "kankea", vaan mukavan kevyt päällä. Ja sitä voi käyttää myös kesän sadekeleillä, koska se ei ole niin paksu. Viileimmillä keleillä voi pukea fleeceä/villaa alle.

    Meillä on pojilla ollut käytössä molempia malleja, ja hyvin ovat käyttöä kestäneet :)

    Uffoja tulee muutamaa eri väriä, ainakin pinkkiä, tähteä ja kukkaa..

    VastaaPoista
  12. Nää on kyllä ollu tosi hyviä nää koko-oppaat! Tee sitten heti samanlainen kun tulee ne Ticketin tähtihaalarit (Amino-malli), mä mietin koon 86 ja 92 välillä edelleen ja tämmönen kunnon kokovertailu vois auttaa! =)
    Koskas niitä muuten on odotettavissa, siis noita tähtiä?

    VastaaPoista
  13. Onko teillä ennen ollu plain raineja? Onkohan viimme vuoden 98 saman kokonen, kun tämän vuotinen? Jos koot ei ole viimme vuodesta pienentyneet niin pitää laittaa 104 tilaten. Olen kyttinyt jo monta viikkoa millon nämä tulee ;)

    VastaaPoista
  14. Fransilla on Huutonetistä viime vuonna uutena ostettu 86 cm Plain rain fleecellä ja se on ainakin saman kokoinen kuin tämänvuotinen 86 cm. Eli ilmeisesti viime vuodesta ei ole muutosta tullut :)

    VastaaPoista
  15. Vinkkaahan muutes tänne päin heti ku tähtihaalari tulee ;) Olisin kiinnostunu erityisesti siitä missä ois kaks vetskarii =)

    VastaaPoista
  16. Mikähän koko voisi olla nyt hitusen päälle 80-senttiselle ja 1,5-vuotiaalle pojalle sopiva ensi syksynä? Ei haittais, vaikka menis vielä ensi vuoden keväälläkin. ;) Minkä koon ottaisit Fransille? Siis noista Plain Rain -puvuista. Pähkäilen nimittäin, että koko 86 vai 92...

    VastaaPoista
  17. Frans on nyt 84 cm pitkä ja koko 86 cm on hyvä ja siinäkin on vielä vähän kasvunvaraa.

    Hankala sanoa, kun ei tiedä millainen kasvupyräys kesän aikana tulee..Frans kasvoi nimittäin viime keväästä syksyyn 6 cm!

    Mutta jos haluat vielä pitää pukua seuraavana keväänäkin, niin silloin 92 cm. Se voi olla kyllä vähän iso syksyllä..syksyllä varmasti 86 cm olisi parempi :)

    VastaaPoista
  18. Heipsan!
    Kiitos taas!!!!
    Meillä ihastui äiti ja lapsukainen liilaan. Mietin takin kokoa lähinnä hihan mittaa. Jos viitsit niin voitko laittaa mitat takistakin.
    Plain rainit viime vuodelta 92cm ja Baggiet 98cm ja nyt mietin, että tilaanko 98cm vai peräti 104cm...
    T: Nitta

    VastaaPoista
  19. Kiitos sairaan nopeasta toimituksesta ja ihanista pipoista. Odottelen vielä noita ticketin haalareiden saapumista, jos sieltä löytyisi ratkaisu meillekin. terveisin Päivi Laihialta :)

    VastaaPoista
  20. Heippa! Mulla lapsi on 95cm pitkä.Mitä kokoa suosittelet Ticketin haalarista? Entä Plain rainista? Mieluiten saa olla mahdollisimman reilu!

    Entä osaatko sanoa, onko ensi talveksi tulossa Ticketiltä ruskeaa?

    Kiitos kovasti!

    T:tyttöjen äiti

    VastaaPoista
  21. Tyttöjen äiti: Jos haluat mahdollisimman reilun haalarin, arvelisin että 98 cm olisi paras valinta. 104 cm menee jo liian suureksi, jos kuitenkin nyt keväälläkin haluaa käyttää. Plain rainit eivät ole ihan niin suurta mitoitusta kuin Ticketin haalarit, mutta voi siinäkin tuo 104 cm olla liian suuri. Meillä tosiaan Maxilla, 98 cm pitkä, on Plain rainista käytössä koko 98 cm ja menee varmasti vielä syksylläkin.

    Ja tulee Ticketiltä ruskeaa ensi talveksi (siis talvipukuja) :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)