keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Kameleont Design ja Moonkids saapuneet!

Moonkidsin ja Kameleont Designin kevätmallistot 2010 ovat saapuneet Niilo Ilo verkkokauppaan. Ja ovat vieläkin ihanampia luonnossa, kun vain kuvista katsottuina. Värit ovat kirkkaita, ja niitä riittää :)

Kameleontin housu-ja puseromalleja voi yhdistää keskenään, värit sopivat hyvin yhteen.
Kokoja on väliltä 80-122 cm, valitettavasti en saanutkaan enää isompia kokoja.

Tänään pakkaan niin paljon Moonkidsin ennakkotilauksia ja nyt uusia tilauksia, kun vain ehdin. Vien tänään lähetykset suoraan Postikeskukseen, niin saadaan myöhäisempi postitusaika. Huomenna voi sitten mahdollisimman moni odotella postia Niilo Ilosta :)

5 kommenttia:

 1. Ihania Ihania kevätuutuuksia!
  Käväisinpä tilaamassa pojille vihreät tähtipaidat sekä moniväri-tähtihousut
  -Kiitokset jo etukäteen :)

  VastaaPoista
 2. Voi harmi kun koko 128 cm jäi puuttumaan :-(

  T: Äiti Klaukkalasta

  VastaaPoista
 3. Rähmä! Olisin kovasti halunnut 104cm tähtihousut, mutta niitä ei ollut enää saatavilla :( Tuleeko niitä vielä lisää? On aivan pakko saada 92cm ja 104cm niitä, ovat kuolettavan ihanat!!!

  VastaaPoista
 4. Myrmeli: Kameleonttia en saa ainakaan tällä erää lisää, tämä oli vain rajoitettu erä. Tähtihousuja oli kyllä paljon, mutta ne ovat niin suosittuja. Kuinkas sateenkaarihousut, ne ovat myös tosi kivannäköiset?

  VastaaPoista
 5. Myrmeli! Tilasin pojalle kahdet tähtihousut mutta valitettavasti toiset olivat turhan niukat,eli minulla olisi ylimääräiset koossa 104. Terveisin Anna

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)