maanantai 18. tammikuuta 2010

Robottipojat jääkarhujen maassa

Poikien huoneesta tulikin ihan jääkarhujen maa, sillä tekstiileiksi valitsin Marimekon Jääkarhu-sarjan. Rengasverhot ompelin itse, pussilakana on ostettu ja laskoskaihtimen olen tehnyt jo edellisen kodin lastenhuoneeseen. Hyvä sattuma, että lastenhuoneen ikkuna oli samankokoinen kuin edellisessä asunnossa, niin laskoskaihtimen pystyi vain ilman muutoksia nostamaan ikkunaan. On nimittäin niin monimutkainen (ja hinnakas) ommeltava, etten taida toiste tehdä. Maton tilasin Ellokselta ja sain juuri eilen paikoilleen.

Seiniltä puuttuu vielä jotain.. joko jotain seinätarroja tai sitten teetän poikien kuvasta canvas-taulun. Haluan kuitenkin pitää sisustuksen mahdollisimman yksinkertaisena, koska kun pojat pääsevät huoneeseen niin kaikki lelut ovat hetkessä ympäri huonetta ja äidin simppeli-sisustustyyli kaukana...;)

Kaikki huonekalut ovat samoja kuin entisessä kodissa. Ikean sohvasänky toimii myös vierasvuoteena (levitettävä) ja kätevänä lelujen säilytyspaikkana. Nuo laatikot vetävät tosi paljon leluja ja sinne on myös leikkien jälkeen helppo siivota lelut. Leluja (legot ja junaradan osat) tosin on lisäksi lipaston vieressä olevissa irtolaatikoissa.

Lipastossa säilytetään poikien vaatteet. Ei ihan paras mahdollinen säilytyspaikka, mutta pakko kelvata, koska verkkokaupan vaatteet säilytetään poikien huoneen isossa vaatekaapissa, joka on heti huoneeseen tultaessa. Tämä huone toimii siis myös Niilo Ilon kotipuotina. Lapsetkin viihtyvät lelujen parissa ja äiti saa shopata rauhassa :)


Näkymä ovelta
Jääkarhu-tekstiilit Marimekko, matto Ellos ja kalusteet Ikea

Pojat leikkii legoilla

Iloinen Max uudessa huoneessa

Max auttaa (joskus) veljeä


14 kommenttia:

 1. Kivat värit, samat kuin meillä;)

  VastaaPoista
 2. Kiva huone. Eilen vähän kattelin kun sokoksella oli jotain jääkarhu tuotteita alessa.

  VastaaPoista
 3. S: Niin, Sokkarin -40% alesta ostin Jääkarhut. Hyvä sattuma sekin, kun olin varautunut ostamaan normaalihinnalla :)

  VastaaPoista
 4. Tosi hauskat nuo jääkarhut! Muutenkin kivan näköinen huone, varmasti pojat siellä viihtyvät :)

  VastaaPoista
 5. Onpas raikas huone:) Ei näy vaan poikien sänkyjä missään, nukkuvatko pojat teidän huoneessa?

  Ompelitko itse tuon laskoskaihtimen? =) Ompas hieno. Onko tuon tekemiseen olemassa missään mallia?
  Ja vielä kysyisin, onko tuo elloksen matto sellaista pölyävää (villaista?) materiaalia vai ihan sellainen "normaali" nukkamatto? =) Olen etsinyt tuon kokoista mattoa, mut kerran tilasin ellokselta ja voi sitä pölyn määrää, mikä siitä matosta lähti.. :/

  VastaaPoista
 6. Tosi kaunis tuo jääkarhukangas verhona! MEillä myös pussilakanat siitä ja olen myös suunnitellut ikkunaan kappaa tuosta kankaasta paneelityylillä.
  Taidankin toteuttaa sen kun on noin hyvännnäköinen!

  -Suvi. Tre -

  VastaaPoista
 7. Hei, oikein raikas huone! Pirteä tuo jääkarhukangas.

  VastaaPoista
 8. Näyttääpä jääkarhut kivalta verhoina!

  VastaaPoista
 9. Jonna: pojat nukkuvat meidän huoneessa, joka onkin sitten melkoinen sänkylandia. Ja useimmiten nukutaan vielä kaikkia samassa parisängyssä ;)

  En oikein löytänyt kunnollista ohjetta laskoskaihtimeen ja kangaskaupastakin vain pussillisen pieniä osia, nauhoja ja tankoja.. No, jotenkin siitä tuo kaihdin kuitenkin syntyi.

  Matto ei ole villaa, vaan ihan näitä normaaleja ryijymattoja. Ei ole ollut kuin eilisestä paikoillaan, niin en osaa vielä sanoa pölyämisestä. Toivottavasti ei :)

  VastaaPoista
 10. Iiiiih! tuo jääkarhu on niin ihana kuosi! Minä niin tahtoisin meille pussilakanat tuosta kuosista, tai verhotkin olisi hienot ♥

  VastaaPoista
 11. Mäkin hypistelin noita jääkarhulakanaoita lauantaina sokokselle, mutta jätin kauppaan. Meillä siirryttiin juuri siitä äitiyspakkauksen peitosta siihen "taapero" kokoon ja tajusin eilen että meillä ei ole kuin yksi pussilakanasetti siihen. Täytyy korjata tilanne pikimmiten :)

  VastaaPoista
 12. Tosi kivan näköinen huone pojilla. Ihanan raikas ja selkeä myös kotipuoti-käyttöön.:)

  VastaaPoista
 13. Onpa raikas huone; kyllä tuolla kelpaa leikkiä;-)

  VastaaPoista
 14. Kivan simppeli huone, jota karhut kivasti piristää. Tuollainen sänky säilytyslaatikkoineen ois kyllä hyvä olla itselläkin, sais lelut siististi pois silmistä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)